Vuodesta 2008 lähtien Byvision Science Technology Ltd: stä, joka perustuu korkeaan tuotteiden laatuun ja vahvaan RGG-vahvistimen toimintakykyyn, olemme tulleet Kiinan asiantuntijatoimittajaksi, jolla on 2 miljoonan dollarin alkuperäinen rekisteröity pääoma. Meillä on taitavia työntekijöitä ja kokeneita RGG-amp; D-insinöörejä.

Yrityksemme investoi ja liittyi Great-earsiin myös Earsmate-kuulokojeiden, kuulovahvistimien, digitaalisten kuulolaitteiden ja lääketieteellisten instrumenttien valmistamiseen ja myyntiin vuonna 2016. Kaikki Earsmate-mate-kuulokojeemme, digitaaliset kuulokojeet, BTE-kuulokojeet, ITE-kuulokojeet, ladattava kuulokoje, näkymätön kuulolaite, ITC-kuulokoje, RIC-kuulokoje ovat CE, RoHS, FCC ja FDA hyväksymiä.

Tietoja Korvoista

Suuret korvat (www.great-ears.com) yritys sijaitsee vuonna 2016 Zhongshan Guangdongin maakunnassa Kiinassa. Se on nopeasti kasvava valmistaja aloille R&-vahvistimien suunnittelussa ja myynnissä edistyneiden erinomaisten EarsMate-tuotemerkkien digitaalisten kuulolaitteiden, OTC-kuulolaitteiden, bluetooth-kuulolaitteiden, kuulovahvistimien ja henkilökohtaisten äänenvahvistimien (PSAP) kuulolaitteisiin. Ammattimaisena kuulolaitteiden valmistajana erittäin integroitujen ominaisuuksien tarkoituksena on tarjota asiakkaillemme nopea reagointi, suuri määrä, korkea laatu ja OEM / ODM-palvelu, mutta edulliset kuuloratkaisut, mukaan lukien piirilevyn suunnittelu, kotelon muovaus ja ohjelmistojen mukauttaminen.

Yrityksemme tarjoaa monenlaisia ​​kuulolaitteita ja kuulovahvistimia, kuten digitaalisia, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, avointa istuvuutta, bluetooth-kuulolaitetta, ladattavia kuulolaitteita ja langattomia kuulolaitteita. Suurin osa kuulotuotteistamme on hyväksytty useilla laatusertifikaateilla (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA jne.) Yhteistyössä Yhdysvaltojen, Euroopan alueen ja kaikkien ulkomaisten markkinoiden kanssa. Nyt meillä on useita sivukonttoreita Kiinassa, esimerkiksi Guangzhou City ja Shenzhen City.Tervetuloa käymään meillä milloin tahansa. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi. Tarjoa varmasti laadukas tuote, edullinen hinta ja 100% tyytyväisyys huoltopalveluun ja 12 kuukauden takuu!

Yhtiö on aina pitänyt kiinni GG-tarjouksesta;laatu ensin, asiakas ensinGG-tarjous; yrityksen tarkoitus, pitää jatkuva parantaminen ja innovaatiot vastaamaan markkinoihin, kuten hallintopolitiikka ja&"nolla vika, nolla valitusta GG"; laadunhallinnan tavoitteena.

Tehtävämme ”Hyvästä kuulosta ja mukavasta elämästä” kanssa uskomme vilpittömästi, että tällainen mahtava Earsmate-kuulolaite (www.earsmate.com) laitteet tuovat mukavan elämän asiakkaille. Joko itsellesi, ystävillesi, korkeakouluillesi tai kumppaneillesi, erinomaiset helppokäyttöiset Earsmate-kuulokojeet ovat hyvä valinta kuulovammaisille.

Tehdaskierros

Factory tour PIC

Messut

Trade Show PIC

Todistus

Certificates

Hyvää kuuloa ja mukavaa elämää varten ota yhteyttä nyt sähköpostitse osoitteeseen info@byvisiontech.com tai info@great-ears.com!

Yhteys maailmanlaajuisiin ostajiin kiinalaisten toimittajien kanssahttps://great-ears.en.made-in-china.comkautta-made-in-China!