Uusi muoti Ainutlaatuinen Ric BTE -kuulolaite Mini korvan takana olevaan kuulovahvistimeen

Tuotetiedot

uusi muoti ainutlaatuinen ric BTE -kuulolaite Mini korvan takana.

G-28 Ric-mini-kuulolaite pyörittää pienintä lankaputkea edistyneellä digitaalitekniikalla ja pienellä diskreetillä sovittimella lievään kuulonmenetykseen oikean tai vasemman korvan takana.

Kuulolaite Ricillä on nämä edut:

1. Vähemmän herkkä kuulolaitteiden palautteen äänille

2. Hyvä vahvistaa korkean äänen äänet, mikä antaa sinulle selkeämmän ja luonnollisemman äänenlaadun

3. Pieni BTE, huomaamaton

4. Kevyt ja helppo käyttää

5. Saatavana eri väreinä beige tai harmaa

image

Tämä langaton Earsmate-lankaputki-kuulolaite G-28 RIC on huipputeknologiaa ja sopii pieneen tilaan oikean tai vasemman korvan taakse.Se voi näyttää yksinkertaiselta kuulolaitteelta, joka on vain suunniteltu piiloutumaan juuri EAR-takaosaasi. tekniikan avulla käyttäjät voivat kaapata ja vahvistaa ääniä, joita tuskin voi kuulla omilla korvillaan!


Ricin kuulolaitteen palautteen ja ärsyttävän vihelmän vähentäminen:

Kuten kaikki tiedämme, palaute on termi korkealle vihellemiselle, jota voi esiintyä kuulolaitteilla, kun käytät niitä. Se voi tapahtua, kun mikrofoni poimii vahvistetun äänen kuulolaitteista ja kanavoi sen takaisin kuulolaitteeseen silmukassa. Mini-ric-kuulolaitelaitteemme ovat kuitenkin älykkäitä, ja G-28D Ric -kanavan kuulolaitteen uudessa digitaalisessa vastaanottimessa on sisäänrakennettu palautteenvaimennusjärjestelmä, joka havaitsee vihelmän ja vapauttaa sinut palauteongelmasta.

Pieni langaton RIC-kuulolaitevahvistimen tiedot:

G28 RIC-yksityiskohdat

Kiinalaisten kuulolaitteiden valmistajan ammattiryhmillä on 24 kuukauden takuu ja elinikäiset jälkipalvelut, ja kaikki Earsmate-kuulolaitteet ovat CE: n, ROHS: n, FCC: n ja FDA: n sekä Kiinan ja Yhdysvaltojen yhdysvaltojen sertifikaatin mukaisia. , kuulolaitteiden paristot on hyväksytty MSDS-testauksella ja turvallisuus kuljetukseen lentoyhtiöiden ja kansainvälisten express-yhtiöiden DHL, FedEx, UPS, TNT ja niin edelleen.

Tuotekuvat:

RIC P2


G-28 RIC-langattoman kuulolaitteen kaavio:


Asiakkaiden suosituimmat arvostelut:

5 tähden arvostelut ----- Erittäin hyödyllisiä tuotteita

Minulla oli pari viiden vuoden ikäisiä kuulolaitteita, jotka olivat vanhentunutta tekniikkaa, ja kaipasin paljon mitä tapahtui, mutta kun Earsmate ric kuulolaite oli Amazon, se on ollut parempi. Se voi poimia paljon mitä puuttuin. Korvamaiset ric-kuulolaitteet olivat erittäin mukavia ja erittäin ajankohtaisia asioiden tekemisessä. Aluksi minulla oli täysi äänenvoimakkuuden säätö. Kun sain kotiin, päätin, että minulla olisi mieluummin yksi korva, jossa se suoritti ohjelmia, ja sitten toinen korva, jossa voin pienentää äänenvoimakkuutta tarvittaessa, jos jotain olisi liian äänekäs. Koska olen saanut sen tehtyä. Laitteellani on kaksi erilaista NH-asetustilaa, mikä on parempi erilaiselle äänitaajuusympäristölle.

Viiden tähden arvostelut ----- Se toimii hyvin, kuulen uudelleen

Olin erittäin hermostunut ostamasta ric-kuulolaitetta verkosta Earsmateltä, jonka toimittaja on Kiinasta. Lääkärini kertoi minulle, että tarvitsin kuulolaitteita ja että minulla on lievä tai kohtalainen kuulovamma, joka on helppo käsitellä. Luin kaikki arvostelut ja päätin käyttää mahdollisuuden. VOIN KUULLA!! Olen hämmästynyt siitä, kuinka paljon kuulen. Ainoa ongelma, joka minulla on ollut, on oikean kuulolaitevalikoiman valitseminen. Ensimmäinen tuntui hyvältä, mutta päivän kuluttua korvani sattui. Muutin valon pienemmäksi ja nyt se on paljon parempi. Tämä tuote tekee kaikesta mitä mainostettiin. Selkeät ohjeet ja mukava paketti kaikkien tarvikkeiden pitämistä varten. Kun olen tottunut äänen ylikuormitukseen, tilaan yhden toiselle korvalle! Kiitos kaverit ja korvatoveri niin paljon !!

4 tähden arvostelut ----- Hyvä hinta ja hyvä tuote

Toimii, helppo käyttää, mukava. Paljon äänekäs minulle. Ei kompensoi taajuuseroja. 300 tunnin käyttö sinkki-ilma-A13-akulla. Kipu, jos unohdat sammuttaa virtakytkimen, helppo unohtaa. Se voi istua laatikossa purkautuen, jos et ole varovainen. Siinä on trimmeripainike N- tai H-tilan kytkemiseksi. Hieman hankala, mutta naiset voivat piilottaa sen korvan taakse ja peittää sen hiuksilla. Miehet, ovat miehiä, sinulla ei ehkä ole väliä, onko sen näkyvämpi kuin 500 dollarin toinen ric-kuulolaitemerkki. Se ei ole niin paljon näkyvämpi. Sen uuden nyt päivitän ajan myötä.
Osti sen lahjaksi grandapalleni, joka aikoo käyttää sitä tarvittaessa elokuvassa tai television katselussa tai konferenssissa.


Mitä tehdä, jos luulet heikentävän kuuloasi?

Kuulonappio hiipii ihmisiin vähitellen, joten on joskus vaikeaa tunnistaa itseään. Usein ystävät ja perhe huomaavat ensimmäisenä. Keskimääräinen ihminen odottaa 7-10 vuotta ennen kuulonmenetyksen hoitamista. Osa tästä johtuu leimautumisesta, mutta osa ei tiedä toimenpiteitä, jotka on toteutettava saadaksesi lisätietoja kuulon menetyksestä ja laatiaksesi hoitosuunnitelman. Tässä on vinkkejä muutaman ensimmäisen askeleen toteuttamiseen kuulovammamatkalla. Ole hyvä ja jaa ideasi kommentteihin.

Suorita kuulokoe

Alustavan arvioinnin suorittamiseksi sinun tulee kääntyä audiologin tai perusterveydenhuollon lääkärin puoleen, jos tarvitset lähetystä. Ensimmäisellä vierailullasi audiologille kuulovamma-asiantuntija tutkii sinut fyysisesti ja suorittaa kuulotestisarjan menetyssi tyypin ja asteen määrittämiseksi. Verkkokuulotestit ovat myös nyt saatavana, mukaan lukien Kansallinen kuulotesti, joka luotiin National Institutes of Health -apurahalla ja joka tarjotaan voittoa tavoittelematta. Kokeen suorittamisesta on pieni maksu. Jos kuulonaleneminen todetaan, siirryt hoitosi hoitovaiheeseen.


Kokeile kuulolaitetta (tai kahta)

Kaikkien hyvämaineisten kuulolaitteiden annostelijoiden avulla voit kokeilla ric-kuulolaitetta ebay tai ric-kuulolaitetta Walmart vähintään 30 päivän ajan ennen ostoksesi suorittamista. Jos näin ei ole laitoksessasi, etsi toinen käytäntö. Tämä on tärkeää, koska ensimmäinen kokeiltu kuulolaite ei ehkä ole oikea sinulle. Kuulokojeen asentaminen vie aikaa ja työtä sekä audiologilta että kuulolaitteiden käyttäjältä. Älä ole yllättynyt, jos sinusta tuntuu, että kuulet kuulolaitteilla huonommin oikeudenkäynnin varhaisina päivinä kuin ilman niitä. Tämä on normaalia ja järkevää, koska aivojen vie uusi aika sopeutua ja järjestää uusia ääniä.

Palaa viikon tai kahden kuluttua audiologille, joka voi hienosäätää joitain asetuksia . Pidä kirjallinen selvitys siitä, mikä on ja ei toimi auttaaksesi säätöjä. Tämä prosessi on tyypillisesti toistuva, ja (kuulonmenetyksen monimutkaisuudesta riippuen) voi vaatia useita käyntejä audiologille, kunnes asetukset ovat oikein.


Mikä aiheuttaa korvan kuivumisen?

Korvan tyhjentämiseen on monia eri syitä. Yleisin vedenpoisto korvasta on korvanvaha, joka pitää korvan puhtaana ja terveenä. Muita poisto- ja poistotyyppejä ovat veri, kirkas neste ja mätä. Ne voivat merkitä repeämästä korvan tai korvan tulehduksia.

Jokaisen, joka havaitsee korvavuodon päävamman jälkeen, on hakeuduttava heti lääkärin hoitoon.


Hot Tags: Kiina uusi muoti ainutlaatuinen ric bte kuulolaite mini korvan kuulovahvistimen takana, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like