Pieni RIC Bte ladattava kuulokoje takana korvakäytävän vahvistimen äänen säätö ja vastaanotin kanavalla

Tuotetiedot

pieni RIC-vastaanotin bte Ladattava kuulokoje takana Korvan äänenvahvistussignaalin säätö


BTE-ladattavan kuulokojeen korvasignaalivahvistimen, joka on yksi B & G: n ByVisionin ja Great Earsin vuonna 2017 tuottama uusi tuote.


Yksityiskohdat ja määrittely alla:

SPEC.jpg
Kehittynyt digitaalinen äänenvahvistimen kuulokoje

Vuodesta 2008 lähtien BYVision Science Technology Oy on erikoistunut tuotteiden laatuun ja vahvaan t & k-toimintaan, ja siitä on tullut terveydenhuollon laitteiden, kuulolaitteiden, äänenvahvistimen, BTE-kuulolaitteiden, ladattavien kuulokojeiden, näkymättömien kuulolaitteiden, digitaalisten kuulolaitteiden, ITE-kuulokojeet, CIC-kuulolaitteet, kuulokojeet ja Mini kuulolaitteet, Doppler-sikiövalvonta, potilasvalvonta, Adsound, digitaalinen BTE-kuulokoje, ITC kuulokojeiden valmistajat ja toimittajat, jotka sijaitsevat Shenzhenissä Kiinassa "East Silicon Valley" 2,0 miljoonaa dollaria ensimmäisenä rekisteröitynä pääomana. Tervetuloa tukkuhintoihin. Edullinen kuulolaite, digitaalinen kuulokoje, BTE Aids, ladattava kuulokoje, mini kuulolaite meiltä adsound ..


D enced D igital Äänenvahvistimen kuulemistila

1.Seuraavat ehdot:

Maksuehdot: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T käytettävissä

Toimitusaika: 2-5 päivää

Lähetystapa: DHL / FedEx / TNT / UPS tai Ilma, merikuljetukset

Takuu: 1 vuosi ja elinikäinen ilmainen palvelu

Ota yhteyttä verkkoon: Whatsapp 0086 185 65 775544

Sähköposti: info@byvisiontech.com

Verkkosivusto: www.adsoundtech.com ja www.byvisiontech.com

Onko kaikki kuulolaitteet toimivat samalla tavoin?

Kuulolaitteet toimivat eri tavoin riippuen käytetystä elektroniikasta. Elektroniikan kaksi päätyyppiä ovat analogiset ja digitaaliset.

Analogiset apuvälineet muuntavat ääniaaltoja sähköisiksi signaaleiksi, jotka vahvistetaan. Analogiset / säädettävät kuulokojeet on suunniteltu mukautumaan kunkin käyttäjän tarpeisiin. Valmistaja on ohjelmoinut apuasi audiologin suositusten mukaisesti. Analogisilla / ohjelmoitavilla kuulolaitteilla on useampi kuin yksi ohjelma tai asetus. Audiologi voi ohjelmoida apuasi tietokoneella ja voit vaihtaa ohjelmaa erilaisiin kuunteluympäristöihin - pienestä, hiljaisesta huoneesta tungostaan ravintolaan suurille, avoimille alueille, kuten teatterille tai stadionille. Analogia / ohjelmoitavaa piiriä voidaan käyttää kaikentyyppisissä kuulolaitteissa. Analogiset apuvälineet ovat yleensä halvempia kuin digitaaliset apuvälineet.

Digitaaliset apuvälineet muuntavat ääniaaltoja numeerisiin koodeihin, jotka muistuttavat tietokoneen binäärikoodia, ennen niiden vahvistamista. Koska koodi sisältää myös tietoja äänen voimakkuudesta tai äänekkyydestä, tuki voidaan ohjelmoida erityisesti tiettyjen taajuuksien vahvistamiseksi enemmän kuin toiset. Digitaalinen piiri antaa audiologille joustavamman tuen sovittamiseksi käyttäjän tarpeisiin ja tiettyihin kuunteluympäristöihin. Nämä apuvälineet voidaan myös ohjelmoida keskittymään tiettyyn suuntaan tuleviin ääniin. Digitaalista piiriä voidaan käyttää kaikentyyppisissä kuulolaitteissa.

Hot Tags: pieni Ric Bte ladattava kuulokoje takana korva äänenvahvistin sävy säätää ja vastaanottimen kanava, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like