Paras digitaalinen kuulolaite rahalle

Tuotetiedot

Paras digitaalinen kuulolaite rahalle

EarsMATE G26 RL -kuulokoje on suunniteltu sopimaan täydellisesti ihmisen korvan taakse ja superääniputki menee korvakäytävään yhdessä suuren valikoiman pehmeitä kuulokkeita kanssa, se takaa korkean käyttömukavuuden. Mukavuutta takaa myös äänenlaatu melunvaimennuksella ja palautteen poistamisella. Tehokas kaiutin tuottaa huippuosaamista luonnollisesta äänestä ja puhe ymmärtämisestä.

DHA G26 RL Earsmate B3

Parannettu EarsMATE-digitaalitekniikka todistaa tämän uuden kuulolaitteen täydellisen suorituskyvyn nyt. Illallisesta, liiketapaamisesta, kahvitarjoilusta ystävien kanssa G26RL Now mukautuu varmistamaan, että kuuntelu kuulostaa aina luonnolliselta ja et koskaan unohda mitään keskustelu sen esiohjelmoidun 4 moodin ratkaisun avulla.

DHA G26 RL kuulokkeet

Tehtaan itsensä kehittäminen, joka vastaa Siemensin kuulolaitteiden laatua, edullinen tehdashintainen verkkokauppa G26RL, ladattava digitaalinen kuulolaite sopii kevyelle vakavalle kuulonmenetykselle

G26 RL DHA SP BTE -TEKIJÄT

Tuotteen edut DHA G26 RL Earsmate A1

Latausohjeet ladattaville kuulovahvistimille:

1. Kun kuulovahvistimen ääni huononee tai ei toimi kunnolla, paristo voi olla tyhjä. Lataa kuulovahvistin ajoissa.

2. Lataamisen aikana kytke kuulovahvistimen virta pois päältä, kytke USB-latauskaapelin vakioporttipää virtalähteeseen, kytke toinen pää kuulovahvistimen latausporttiin ja kytke virtalähde 220 / 110V: n virtaan pistorasia.

Tuotteen pakkaus ja tarvikkeet:

DHA G26 RL Earsmate 3

Hot Tags: Kiinan paras digitaalinen kuulolaite rahoille, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like