Bluetooth-kuulokojeet televisioon

Tuotetiedot

Bluetooth-kuulokojeet televisioon

Äänimaailman ratkaisut Earsmate Personal Sound Amplifier bluetooth-kuulolaitteet G-25 BT on ohut, matalan profiilin ratkaisu, joka kuluttaa korvien takana sekä oikealla että vasemmalla puolella. 25BT: tä voidaan käyttää suoraan laatikosta ja ilman reseptiä saatavia OTC-kuulokojeita, joissa on hallintalaitteet, joiden avulla voit säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kolmen kuuntelutilan välillä kuulo tarpeisiisi.

Voit myös yhdistää sen Bluetooth-yhteyden kautta iPhone-, Android- tai TV-soittimeen ja käyttää sitä saapuviin / lähteviin puheluihin kädet vapaana, kuunnella musiikkia / ääntä ja mukauttaa laitteesi täysin.

bluetooth hearing aid with rechargeable batteries

EarsMATE G25 Data

NEVER Change battery hearing aid G25


Earsmate Rechargeable hearing aid G25 charging


Kuulolaitteistossamme on täysi 1 vuoden takuu, joka alkaa siitä päivästä, jona laite on alun perin toimitettu Earsmate-yhtiöltä ja tehtaalta. Yleinen kuulokorvaus Plus korjaa tai korvaa kuulokojeet, jos laadunvalvonta osoittaa, että se on puutteellinen valmistuksessa tai materiaaleissa. Takuu ei koske tuotetta, jos tuote on vioittunut väärinkäytön, väärinkäytön tai luvattoman laboratorion avaamisen tai huollon vuoksi.

Hot Tags: bluetooth-kuulokojeet tv: lle, valmistajille, toimittajille, tukku-, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like