Earsmate kuulo kojeet

Tuotetiedot

Earsmate kuulo kojeet

Tämä tuote G-10 on itse kehittyvä ja ainutlaatuinen muotoilu korvan kuulo kojeiden vahvistimessa kaikille aikuisille ja eläkeläiset, joiden korvan kuulo on kohtalainen tai vakava kuulon heikkeneminen ongelma. Sen selkeä ääni voi parantaa käyttäjien kuulo olla parempaa viestintää perheiden, ystävien, työtovereiden.

Täydellinen alhainen akun virta valua antaa akun pitkä viimeinen työskentely 300 + tuntia. Toisin sanoen, jos kuulo koje toimii 10 tuntia yhdessä päivässä, 1 yksikön Earsmate kuulo kojeiden akku A13 voi kestää yhden kuukauden, mikä säästää liikaa vaivaa vaihtaa paristot päivittäin.


G-10 kuulo kojeiden kaavio
 


Mikä pakkaus kotelo sisältää?

 1. Onko OEM-palvelu käytettävissä vai ei?

Kuulo kojeiden valmistajana olemme valmiita tarjoamaan OEM-palvelua kaikille asiakkaille,
voimme räätälöidä paketin, käyttö ohjeen asiakkaille ja tulostaa asiakkaan logon irtotavarana järjestyksessä ilmaiseksi.
 2. Onko kuulo kojeet todella auttaa minua?
Kuulemme tämän koko ajan. Earsmate kuulo kojeet auttavat yli 100 000 ihmistä vuosittain! Kuulo kojeissa on saavutettu uskomattomia edistys askeleita, jotka ovat johtaneet enemmän menestys tarinoihin kuin koskaan aiemmin. Paras neuvo on saada asianmukainen kuulo testi. Se on ainoa luotettava tapa oppia, jos suuri earsmate kuulo koje voisi auttaa sinua. Jos löydät tarkistetun kuulon menetys tason, Tarjoamme sinulle oikeat kuulo koje laitteet!

 

Korvan kuulo kojeissa G-10 beige tai sininen väri

 

Earsmate kuulo kojeet Amplifeir mukava kuulo ja elämä

Klo Earsmate, lupa amme, että tarjoamme aina asiakkaillemme parhaan hinnan Earsmate kuulo kojeiden laadusta. Kuulon takaisin ei pitäisi maksaa omaisuuksia, ja me seisomme tuon uskomus. Teemme kovasti töitä tarjotakseen sinulle parhaat hinnat kaikista earsmate kuulo kojeista tehtaallamme Kiinassa.

Koska tarjoamme laadukkaita kuulo kojeita asiakkaille kaikkialla maailmassa valmistajan perusteella, voimme leikata hintamme ja antaa sinun tallentaa 40 60 prosenttiin verrattuna paikallisiin toimittajiin! Olemme aina pysyä ajan tasalla nykyisen vähittäiskaupan ja tukku hintojen, mikä tarkoittaa, että tarjoamme aina sinulle parhaat hinnat.

Tervetuloa yhteyttä EarsMATE!!

Hot Tags: Kiina earsmate kuulo kojeet, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku kauppa, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like