Korvamatto henkilökohtainen kuulolaite korvassa 2020

Tuotetiedot

Korvamatto henkilökohtainen kuulolaite korvassa 2020

Tämä G10 on kuulolaitteen henkilökohtainen äänenvahvistin, korvaan (ITE) kuulonsuojain kuulolaite, FDA, hyväksytty korvaavalla 3 erikokoisella kupolilla, jotka sopivat sekä oikeaan että vasempaan korvaan 2 parin parin avulla.

PSAP Amplifier Diagram G10

Miksi ostaa sen?

1.Mukava ja kevyt: Korvamaisen kuulovahvistimen koko on suuri ja kevyt, joten se on yksi saatavana olevista täydellisistä laitteista.

2.Kuula-elämä: Kokeneimman audiologimme on suunnitellut se ottamalla huomioon kaikki yksilön vastuulliset vaatimukset parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Erittäin edistyksellinen mini-mikroprosessoritekniikka tekee tästä parista erinomaisen kuulovahvistimen.

3.Ergonomisen äänen muokkaaminen: Säädettävän äänenvoimakkuuden säätämisen avulla käyttäjä voi helposti muuttaa äänenvoimakkuutta ja ääntä optimaalisen kuulon saavuttamiseksi.

Earsmate ITC Hearing Aid 2020 G10

Kun hankit tämän parin kuulolaitteita, sinun on luettava käyttöohje huolellisesti, jos olet ensimmäistä kertaa asentamassa Earsmate-kuulolaitteet.

Ensinnäkin, se on tärkeä vaihe löytää oikea kuulolaitteelle tarkoitettu akku, muuten laitteet eivät voi toimia tai ne voivat pilata, jos käytetään väärää akkua. Yleensä AG5-nappiparistoa käytetään tähän G10-apuvälineeseen. , korkealaatuinen sinkki-ilma-akku A13 on käyttökelpoinen korvansuojalaitteellemme G10-malli.

Seuraa sitten akun asennusopasta seuraavalla tavalla:


G10 battery replace instruction by Earsmate

Kuulolaitteemme tuovat elämän takaisin maailmaan. Kuulon menetys, olipa se vanhuuden aikana tai nuori, voi olla erittäin turhauttavaa. Kuulolaitteidemme tarkoituksena on tehdä äänistä kovempia, jotta kuulovammainen henkilö voi kuunnella, kommunikoida ja osallistua paremmin päivittäiseen toimintaan. Kuulokojeet voivat auttaa ihmisiä kuulemaan enemmän sekä hiljaisissa että meluisissa tilanteissa.

Kaikille Earsmate-kuulolaitteillemme on 12 kuukauden takuu ja ilmainen kuulopyynnön jälkeinen palvelu. Voit hakea meidät verkossa Wechat-puhelinnumerolla (86) 185 6577 5544 tai sähköpostitse osoitteeseen info@great-ears.com, sales @ earmate.com tai info@byvisiontech.com

Hot Tags: korvanmiehen henkilökohtainen kuulolaite korvaan 2020, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like