Paras näkymätön kuulolaite

Tuotetiedot

Parhaat näkymättömät kuulolaitteet ovat täydellinen ratkaisu niille ihmisille, jotka haluavat huomaamatonta kuulolaitetta ja joilla on lievä tai kohtalainen kuulon menetys. Ja nämä näkymättömät kuulolaitteet eivät ole käyttökelpoisia potilaille, joilla on vaikea kuulovamma tai kuulovammainen.

Earsmate G-16 -kuulovahvistin on henkilökohtainen kuulolaite, joka ei ole näkyvissä korvien kanavassa, kristalliääni, patentoitu ainutlaatuinen muoto, äänenvoimakkuus säädettävissä ja FDA-hyväksytty korvaavilla korvanapitukkeilla.

Miksi ostaa sitä G16 CIC Aids?

1.Herkullinen ja kevyt:

G16-kuulolaite on erittäin pieni ja kevyt, joten se on yksi saatavana olevista minilaitteista.

2.Pienen akun kulutus:

Erittäin edistynyt prosessoritekniikka tekee tästä laitteesta ylimääräisen pienemmän akun tyhjenemisen yhdellä yksikön A10-akulla, joka kestää 150 tuntia jatkuvasti.

3.Melunvähennystekniikka:

yhden painikkeen äänenvoimakkuuden säädin antaa käyttäjälle mahdollisuuden mukauttaa äänenvoimakkuutta ja ääntä optimaalisen kuulon saavuttamiseksi.

4.Uudet digitaaliset sirut

100% täysin digitaalinen singal-piirisarja ja prosessori kristallinkirkkaan äänen tuottamiseksi ja parantamiseksi.


Invisible hearing aid G16 EARSMATE

Tiesitkö, mikä on langaton kuulolaite?

Tätä kysymystä on pelattu nopeudella, mutta se on hyvin yksinkertainen. Langaton tarkoittaa, että ääni lähetetään pienillä etäisyyksillä ilman johtoja. Suurin osa nykypäivän kuulolaitteista, mukaan lukien suurin osa Kiinasta toimitetun Earsmate-laitteen kuulolaitteista, käyttää langatonta tekniikkaa äänisignaalien, kuten puhelin-, musiikki- tai jopa TV-äänien, välittämiseen suoraan korvaan hienolla ja uskollisella äänellä.

Parhaat mini-digitaaliset näkymättömät kuulolaitteet korvaan Parhaat äänenvahvistimet ovat käteviä elokuvien katseluun, draaman nauttimiseen, kokoukseen osallistumiseen, luokan pitämiseen ja juttelemiseen ystävien kanssa. Sen avulla voit kuulla äänen selvästi ja äänekkäästi.

Hot Tags: Kiinan parhaat näkymättömät kuulolaitteet, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like