Paras oikea korva tai vasen korva Mini kuulolaite Digitaalinen näkymätön korvakäytävään Adsoud Sound äänivahvistin

Tuotetiedot

Malli G-16 on paras oikea korva tai vasen korva mini kuulolaite, joka näkyy digitaalisesti näkymättömänä äänenääntävän adsoud-äänen vahvistimessa. Äänenvoimakkuuden säätö Clear Sound Kevyt ja pieni Akun koko A10 työskentelee 100 tuntia.


Malli G-16, mini näkymätön kuulokoje vuonna 2017

G-16 Ominaisuudet:
ABS Runko: beige
● mini kanavan ITC-tyyliin

Iäkkäille henkilöille lievä kuulonalenema
● Kevyt ja mukava muotoilu
● Äänenvoimakkuuden säätö
● Pienempi teho ja akun koko A10

+ A10 akku on noin 100 tuntia.

+ Se on helppokäyttöinen ja valmis käytettäväksi

+ Piilotettu korvaan

Tiedot BG 副本 .jpg

Tuote Paras mini näkymätön kuulemistuki korvakäytävään
Tekniset tiedot IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Malli G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Äänenvahvistus ≥30dB
Kokonaisäänen harmonisen aallon vääristyminen ≤5%
Taajuusalue 300-4000Hz
Syöttöääni ≤25dB
Sinkkipatterin koko A10
Tehon kulutus 1,5V DC, virta: ≤5mA
Virtakytkin Kyllä, päälle / pois
Akun käyttö Työpäivän aika 7-10 päivää
Pakkaus Väri laatikko: 3,5 * 3,5 * 2 cm / yksikkö, bruttopaino: 50g / yksikkö
Hyväksytyt sertifikaatit CE, FCC- ja RoHS-direktiivin sekä FDA 2017: n mukaisesti


Mainosvinkki:

IIC kuulemistuki, ITC kuulokoje, MIC kuulokoje, CIC kuulokoje, ITE kuulokoje

IIC-kuulolaite on näkymättömiä kanavan kuulolaitteille

ITC-kuulolaite on Canal Hearing -tuesta

MIC-kuulokoje on Mini-kanavan kuulemistuki

CIC-kuulolaite on täysin kanavan kuulemistuki

ITE kuulokoje on kuulokojeessa

Mikä on näkymättömiä kanavan kuulokojeissa?

Kanavien kuulemistukien (IIC) näkymättömät kuulokojeet sopivat täydellisesti korvakäytävän sisään, jättäen jäljelle vain vähän asennettua kuulokojeen näkyvää. Tämä johtuu siitä, että se sopii syvemmälle kanavaan kuin muihin tyyppeihin, joten se on näköpiirissä jopa tarkasteltaessa suoraan korvan kulhoon (concha). Mukava sovitus saavutetaan, koska tuen kuori on mukautettu yksittäiseen korvakäytävään muotin ottamisen jälkeen. Näkymättömät kuulokojeet käyttävät tuuletusta ja niiden syvä sijoittamista korvakäytävään saadakseen luonnollisemman kuuntelukokemuksen. Toisin kuin muut kuulokojeet, IIC-apuna suurin osa korista ei ole tukossa suurella muovikuorella. Tämä tarkoittaa, että ääni voidaan kerätä luonnollisemmin korvan muodon avulla ja se voi kulkea alas korvan kanavaan, kuten ei-toivottujen kuulemisten yhteydessä. Riippuen niiden koosta, jotkut mallit antavat käyttäjälle mahdollisuuden käyttää matkapuhelinta kauko-ohjaimena muuttaakseen muisti- ja äänenvoimakkuusasetuksia sen sijaan, että otettaisiin IIC: n käyttöön. IIC-tyypit sopivat parhaiten keski-ikäisille käyttäjille, mutta eivät sovellu vanhuksille.

Muut tyylejä Mini Hearing -tuet

Mini kanavan (MIC) tai täysin kanavan (CIC) apuvälineet eivät yleensä ole näkyvissä, ellei katsoja katsele suoraan käyttäjän korvalle. Nämä apuvälineet on tarkoitettu lieviin tai kohtalaisen vakaviin tappioihin. CIC: ää ei yleensä suositella ihmisille, joilla on hyvä matala-asteinen kuuleminen, koska sulkumisvaikutus on paljon havaittavampi. Täysin kanavainen kuulokoje sopii tiiviisti korviin. Se näkyy tuskin. Koska se on pieni, sillä ei ole suunnattua mikrofonia, ja sen pienillä paristoilla on lyhyt käyttöikä ja akkuja ja ohjaimia voi olla vaikea hallita. Sen sijainti korvalla estää tuulen kohinan ja helpottaa puhelimien käyttöä ilman palautetta. In-the-canal kuulokojeet sijoitetaan syvälle korvakäytävään. He ovat tuskin näkyviä. Suuremmat versiot näistä voivat olla suunnattuja mikrofoneja. Kanavalla, he ovat vähemmän todennäköisesti aiheuttamaan liitetty tunne. Näitä malleja on helpompi käsitellä kuin pienemmät täysin kanavamallit, mutta silti niillä on haittoja olla melko pieniä.

Kuulolaitteet ovat tyypillisesti kalliimpia kuin tasa-arvoiset toiminnot, koska ne on mukautettu potilaan korvaan. Asennettaessa audiologisti ottaa korvaan fyysisen vaikutelman ( muotin ). Muotti on skannattu erikoistuneella CAD-järjestelmällä, mikä johtaa ulomman korvan 3D-malliin. Mallinnuksen aikana ilmausputki asetetaan sisään. Digitaalisesti mallinnettu kuori tulostetaan nopealla prototyyppitekniikalla, kuten stereolitografialla. Lopuksi apu kootaan ja toimitetaan audiologille laadun tarkistuksen jälkeen. [20]

Hot Tags: Paras oikea korva tai vasen korva mini kuulokoje digitaalinen näkymätön korvakäytävään adsoud äänenvahvistin, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen
Tutkimus

You Might Also Like