Ce & FDA: n korkealaatuinen ladattava kuulolaite korvaan Micro Mini ITE -kuulolaite

Tuotetiedot

Ce & FDA: n korkealaatuinen ladattava kuulolaite korvaan micro mini ITE -kuulolaitteessa

Tässä pienessä, ladattavassa G-12-kuulolaitteessa on mikrofoni, vahvistin, vastaanotin ja korkealaatuinen kuulolaite Lithium Ion -akku.

Tämän pienen ladattavan kuulolaitteen vahvistin toimii tietokonepohjaisena aivona. Kun se käsittelee mikrofonin ottamaa puhetta ja ääntä ja lähettää sen vastaanottimeen ja korviin, se ei tee vain ääniä kovemmaksi. Sen sijaan tämä korvakuulokkeinen kuulolaitevahvistin toimii älykkäästi tuodaan kaikki luonnollisen äänen hienot vivahteet ja ominaisuudet sopimaan erilaisiin asetuksiin, joten voit hallita ja nauttia niistä henkilökohtaisella ja mukavalla tavalla.

malli G-12 sopii sekä oikeaan että vasempaan korvaan. Muodikas musta, sininen ja beige väri ovat valinnaisia

In Ear Rechargeable Hearing Aid Earsmate

Tuotemerkki: EarsMate

Tuotekuvaus:

Tuotteen nimi

MINI ladattava kuulolaite korvaan

Tekniset tiedot

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Malli

G-12

Huippu OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

116dB

Äänenvoimakkuus

≤40dB

Harmonisen aallon kokonaissärö

≤5%

Taajuusalue

450Hz-4000 Hz

Tulomelu

≤26dB

Akku

Li-akku ladattava

Tehon kulutus

DC 3,7V, virta: ≤2mA

Virtakytkin

Kyllä, päälle / pois -painike

Akku toimii

Työaika 20-3hrs

Paketti

Värikotelo: 4 * 12 * 14 cm / yksikkö, kokonaispaino140 g / yksikkö

Sertifikaatit hyväksytty

CE, FCC & ROHS ja FDA 2017

Tuotekaavio ja ladattavat akut

Earsmate In the Ear Rechargeable Hearing Aid PSAPs

Tämä on paras kuulolaite, joka on sisäänrakennettu ladattavien costco-kuulolaitteiden paristoihin. Tämä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen kuulolaite, joka käyttää korkealaatuista ladattavaa Li-akkua ympäristöystävällisyyden ja energiansäästön kannalta.

Nämä costco-kuulolaitteiden paristot tarjoavat noin 40 tuntia jatkuvasti 4-6 tunnin kuluttua täyteen lataamisesta, ja sen akun kestoaika on 500 kertaa.

CTC HA2018

Tämä Ce & FDA: n ladattava kuulolaite ei kykene korjaamaan kuulovaurioita todella, se on apuväline ja auttaa apuvälineiden avulla saavuttamaan erilaisten ääniä , terävän ja selkeän äänen voi kokea kaikista suunnista ja joka tilanteessa supervoimalla toimivilla pienillä ladattavilla kuulolaitteilla. lievästä tai lievästi vaikeaan kuulonmenetykseen.


Miksi kuulolaitteemme ovat:

Tämä on uusi mini-piilotettu korvan kuulolaite vanhoille ihmisille kuin Kiinassa valmistettu kuulovahvistin

Tämä pieni ladattava kuulolaite helpottaa äänen kuulemista kaikista suunnista ja antaa sinulle täydellisen käsityksen tilanteesta, jossa olet, mikrofonien avulla, jotka peittävät ympäristön 360 °. Jotkut muun tyyppiset kuulolaitteet estävät sivulta tai takaa tulevat äänet. Jos käveisit vilkkaan kadun varrella, tämä tekisi tietämättä liikenteen muutoksista tai ympäristön tilanteesta. Earsmate-kuulolaitemikrofonimme täyttävät koko äänimaailman, joten kuulet mistä kaikki äänet tulevat. Juhlissa tai työtapaamisessa sinun ei tarvitse kääntää päätäsi tai siirtyä lähemmäksi puhuvaa henkilöä. Keskity vain osallistumaan keskusteluun, jakamaan loistava idea tai kertomaan tuo vitsi.

Earsmate Hearing Aids list HA 2020

ITE-kuulolaitteilla on tuotenimi Earsmate.
1. Tehdas sijaitsee Zhongshanin kaupungissa Guangdongin maakunnassa, www.great-ears.com
2. Kansainvälisen liiketoiminnan toimisto sijaitsee Shenzhenin kaupungissa Guangdongin maakunnassa, www.byvisiontech.com , www.earsmate.com

Tutkimus

You Might Also Like