Ladattavat kuulolaitteet

Tuotetiedot

Ladattavat kuulolaitteet

Oletko koskaan ollut keskellä kokousta tai illallista tai pelannut ja katsellut televisiota, ja kuulolaitteet ovat yhtäkkiä katkaistu? Kuulolaitteiden kuljettajina olet ehkä kokenut jotain vastaavaa. Se on haittaa, varsinkin jos sinulla ei ole vara-akkua.

Great EarsMate -palvelussa varmistamme kuulokojeesi parhaiten sopivan, ja ajan myötä kasvat niin tottuneet käyttämään niitä, jotka ehkä unohdatkin, että ne ovat. Monet kuulolaitteet on varustettu kehittyneellä tekniikalla, joka mahdollistaa uuden tason saavutettavuuden kuulovammaisille.


EarsMATE G-17 on uusi tuotemerkin kuulolaite, jota käytetään DC1.7V laadukkaalla ladattavalla NIMH-akulla. EarsMATE-kuulokojeet G-17 ovat pienimpiä ITC-kuulokojeissa, jotka ovat ladattavia kaikille aikuisille ja vanhuksille. Kuulonhäviö. G-17-malli toimii ladattavalla NIMH-akulla, joka mahdollistaa 40 + tunnin kuulon yhdellä latauksella (neljä tuntia). Toisin kuin muut akut, EarsMATE G-17 -akku kestää 500-kertaista latausta, mikä tekee siitä yhden markkinoiden pisimmistä akuista.

Tämä mini-ladattava kuulolaite G-17 on itse tehtaalla tuotekehitys, ainutlaatuinen muotoilu vain 1/2 tuuman kokoinen vuonna 2018 In Ear -tyyliin aikuisille kuulon heikkenemiselle oikealla Korvalla tai vasemmassa korvalla. -MH-akut ovat alhaisen piirin kulutuksen takia, ja super-viimeinen työ kestää 35 + tuntia täyteen lataukseen vain 4-6 tuntia.

Avainominaisuudet:

★ Sound MAX -teho: 118 dB
★ Peak Äänenvoimakkuus: 45 dB
★ EQ Sisääntulemelu: 26 dB
★ Yhtenäinen harmoninen vääristymä: ≤5%
★ Ääni Taajuusalue: 300-3800Hz
★ Sisäänrakennettu akku, joka toimii 30-40 tuntia
★ Virtalähde: DC1.5V 3.5mA (US, EU, UK Plug tyypit valinnainen)
★ Alhainen virta: ≤2mA
★ Virtakytkin
★ 1 vuoden takuu
★ FDA, CE-sertifikaatit

Lisää tuotekuvia tästä G-17 EarsMATE kuulokojeista, jotka ovat ladattavia

微 信 图片 _20180807170818

Hyöty Earsmate Kuulolaitteet, jotka ovat ladattavissa

Ladattavat kuulolaitteet ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, mutta niitä ei ole käytetty yleisesti. Kuitenkin viime vuosina kuulolaitteiden valmistajat ovat alkaneet suunnitella ladattavia kuulolaitteita, jotka hyödyttävät käyttäjää ja ympäristöä.

Ladattavat kuulolaitteet ovat helppokäyttöisiä, ja ne poistavat säännöllisesti pieniä osia ja kuulolaitteita. Ne vähentävät myös akun jätettä.

Täällä Great EarsMATE: ssa tarjoamme ladattavia kuulolaitteita yhtenä johtavista kuulolaitteiden valmistajista Kiinasta.

Miksi EarsMATE on?
MIKSI EARSMATE

Ne ovat uskomattomia, koska ne edellyttävät myös enemmän energiaa. Onneksi on olemassa vaihtoehtoja, joilla kuulokojeita voidaan tehokkaasti ja vastuullisesti ladata laadukkaiden ladattavien paristojen avulla. EarsMATE-ladattavat kuulokojeet ovat nopein lataus-, pisin kestävä, ladattava kuulolaite markkinoilla. Itse asiassa Garsin-sarjan Earsmate-ladattavat kuulokojeet antavat 80–100 tuntia kuuloa yksinkertaisen 3-4 tunnin latauksen kanssa.

Tämä EarsMATE G-25 toimii DC5V 1A -virtalaturin kanssa, joka on sama kuin Android-puhelimen USB-laturi, joten ladattavat kuulolaitteet ovat ensisijainen valinta päivittäiseen kulumiseen kuulon heikkenemiseen


Tervetuloa Ota yhteyttä Anytime Anywhere !!!

CTC HA2018

Hot Tags: ladattavat kuulolaitteet, valmistajat, toimittajat, tukku-, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like