Korvan ladattavissa kuulolaitteissa

Tuotetiedot

Korvan ladattavissa kuulolaitteissa

Earsmate's säästää ongelmia ja on helppo käyttää mini-ladattavaa kuulokojeita, joissa on G-17-sovitin lievälle kuulon heikkenemiselle ja kohtuulliselle kuulon heikkenemiselle ihmisille, jotka vahvistavat korvakuuloa. päivän sähkö, joka toimii jatkuvasti. Tämä on hyvä avustaja matkallesi tai asuessasi kotona.


Tietoja tuotteesta

★ FDA-rekisteröidyt kuulolaitteet kaikille aikuisille, eläkeläisille ja vanhuksille: sama laatu kuin audiologistiltasi, mutta maksaa vain murto-osan hinnasta.

★ 100% uudet nikkelimetallihydridit Ladattava akku Kuulolaite: säästää rahaa ladattavalla kuulolaitteella ja latausasemalla, joka on helppo käyttää, kannettava ja kätevä

★ Soita kysymyksiin! Pakkaus sisältää tukinumeromme. Ilmainen tekninen tuki korkeasti koulutetulta asiakaspalveluhenkilöstöltä, jonka tuotetakuu on 1 vuosi

★ Selkeä ja voimakas Ääni: Sormitus koskettaa säädettäviä äänenvoimakkuuden säätöjä eri ympäristöissä. Säädä äänenvoimakkuutta vain yhdellä sormella.

★ Earsmate-ladattava akku on Mini-kuulolaite (korvakäytävässä ITC), joka tekee siitä erillisen ja helppokäyttöisen.


Tekniset tiedot:

Tuotteet

Earsmate G17

Peak OSPL 90 (dBSPL)

1 16 +/- 4 dB

HFA OSPL 90 (dBSPL)

1 05 +/- 4 dB

Suurin voitto (dB)

4 5 +/- 3 dB

HFA täynnä voitolla (dB)

40 +/- 3 dB

THD @ 500Hz (%)

5 .0 %

THD @ 800Hz (%)

3 .0 %

THD @ 1600Hz (%)

2,0 %

EQ-tulosignaali (dB)

26 dB

Akku

NH-akku

Akun käyttöaika

35–40 tuntia per lataus

Akun virta (mA)

  2mA

Taajuusalue (Hz)

30 0 - 4500 Hz


Tämän käyttöohje korvaan ladattavassa kuulolaitteessa:

ITC Mini ladattava kuulolaite G17 Earsmate


Täällä tutkitaan yhdessä tänään ladattavien kuulolaitteiden päivittäistä käyttöä.

Ensinnäkin puhdista USB-latausadapteri kuivalla ja pehmeällä paperipyyhkeellä tai puuvillapyyhkeellä tai harjatyökalulla, joka on varustettu kuulolaitteella. Ammattimaisen pehmeän harjan työkalua voidaan käyttää kuulokojeiden koskettimien ja virtaliittimen tai USB-liitännän puhdistamiseen. Älä steriloi tai desinfioi laturia. Älä puhdista ladattavia kuulolaitteita alkoholin, liuottimen tai muun ulkoisen nesteen avulla.

Toiseksi, kun kuulolaitteet ovat selvästi, aseta sitten USB-virtalähde, liitä pistorasia. Älä lataa kannettavia tietokoneita tai tietokoneita ladattavan kuulolaitteen lataamiseen ja varmista, että ne ovat ladattavia Earsmate-kuulokojeita. Kun virtalähde on kytketty oikein, vihreä latauksen ilmaisin vilkkuu välittömästi.


Huomaa, että kun akku on vähemmän, on aika ladata kuulokojeita.

Kytke taas ladattava kuulolaite pois päältä, kun nukut tai otat sen pois korvakuulosta. Sammuta virta pienentämällä ladattavien paristojen kulutusta ja pidentämällä ladattavien paristojen ja kuulolaitteiden tuotteiden käyttöikää.


Miksi EarsMate on?

Earsmate on uusi kuulolaitteiden valmistaja ja rekisteröity tavaramerkki Kiinassa. Se tarjoaa täyden valikoiman kuulolaitteita.

WHY EARSMATE

Hot Tags: korvaan ladattavissa kuulolaitteissa, valmistajissa, toimittajissa, tukku-, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like