Mini ladattavat digitaaliset kuulolaitteet

Tuotetiedot

Mini ladattava digitaalinen kuulolaite / lisälaite

Earsmate-laite G-28D Ric on mini-ladattavat digitaaliset kuulolaitteet, joissa on 4-kanavainen WDRC-digitaalinen singal-prosessointi ja 16-kaistainen taajuusmuoto. Se voi parantaa vakavasti ihmisten, joilla on lievä tai kohtalainen kuulovamma, elämänlaatua. Earsmate.com-sivustosta löydät edullisen valikoiman kuulolaitteita laadusta tinkimättä.

Tällä mini Ric -digitaalisella kuulolaitteella G-28D on äänisignaalit, jotka vaihtelevat ja ovat yksilöllisiä, tuoden luonnollisesti kuulostavan puheen ja äänen, joka on rikastettu syvyydellä ja variaatiolla. Siksi voit todella pelata korvakuulokkeilla varustetun mini-digitaalisen kuulolaitteemme äänellä ja äänenvoimakkuudella säätämällä kokemuksen henkilökohtaisten vaatimusten ja kaikkien asetusten mukaan.

G-28D EarsMate RIC diagram

Kannettava DC 5 V -virtasovitin voi ladata tästä mini-ladattavasta digitaalisesta kuulolaitteesta / lisälaitteesta vain 30 minuuttia ja toimii 5-6 tuntia, jos latauksen epäonnistuminen on unohdettu. Korkealaatuisella litium-ioniakulla kuulolaite työskentele jopa 35-40 tuntia jatkuvasti täydellä teholla lataamalla 4-5 tuntia, mikä on paljon pidempää työaikaa kuin jotkut muut kuulolaitebrändit, kuten newsound, Resound, widex, siemens, starkey ja niin edelleen.

G-28D EarsMate RIC digital hearing aid spec.

Uusi muodin harmaa väri näkymätön ja huomaamaton Earsmate G-28D -vastaanottimen RIC-digitaaliset kuulolaitteet, on pienikokoinen takaisin korvaan, kevyt ja luonnollinen kideääni, uusi digitaalitekniikka melun vähentämiseksi ja palautteen poistamiseksi. Valmistajan viimeisimmän laadunhallintajärjestelmä ja kustannusten hallintajärjestelmä, sillä on pienimmät tämän ladattavan digitaalisen kuulolaitteen kustannukset, ja se tarjoaa asiakkaillemme maksimaalisen hyödyn liiketoiminnan laajentamiseksi tai mukavan kuulon ja elämän parantamiseksi.

Earsmate DHA packaging G28D

Ystävälliseen käyttöön on mukana pienikokoinen kannettava laatikko mini-digitaalisten kuulolaitteiden kuljettamiseen ja suojaamiseen. Mukana on myös DC5V 1000mA -virtasovitin ja USB-laturikaapeli sekä kolme erikokoista korvakuulokketta useimpien korvien koon sopimiseksi. kuulokokemus ja mukava kuulo-elämä.

Miksi älä siirry ja ota yhteyttä Earsmatiin saadaksesi tämän erinomaisen ladattavan digitaalisen kuulolaitteen nauttimaan mukavasta kuulosta ja mukavasta elämästä!

Kuulolaitteita ja kuulolaitetekniikoita on monen tyyppisiä, ja nykyään on olemassa digitaalisia kuulolaitteita, jotka täydentävät digitaalisesti mukavaa elämäntyyliäsi. Ne ovat älykkäitä ja ovat vuorovaikutuksessa muiden digitaalisten laitteiden kanssa. Pienillä ladattavilla digitaalisilla kuulolaitteilla on myös elämää muuttavia terveyshyötyjä, koska hyvä kuulovamma liittyy elämänlaatuun. Ne vievät äänen voiman ja henkilökohtaisen kuulokokemuksesi uudelle tasolle, joten voit tuntea olevansa valtuutettu ottamaan vastuun kuulonmenetyksestäsi.

Hot Tags: Kiina mini ladattavat digitaaliset kuulolaitteet, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like