Uusi kuulolaitteiden Mini Bte kuulolaite leikkuri ja digitaalinen ladattava

Tuotetiedot

Uusi kuulolaitteiden mini bte kuulolaite leikkuri ja digitaalinen ladattava


Takana korvan(BTE) kuulokojeet koostuvat kovaa muovia tapauksessa kulunut korvan taakse ja liitetty muovinen earmold, joka sopii sisältä ulko-korva. Elektroniset osat ovat katsoi asiassa korvan taakse. Ääni kulkee kuulolaite earmold ja korvaan. BTE aids käyttävät kaiken ikäisille lievä kuulonalenema.

Uudenlainen BTE tuki on avoin fit kuulolaite. Pieni, avaa-fit aids sovi korvan taakse kokonaan, vain kapea putki työnnetään korvakäytävään, jotta avoinna canal. Siksi avoimen sovi kuulokojeet voi olla hyvä valinta ihmisille, jotka kokevat kertyminen earwax, koska tämäntyyppinen tuki on vähemmän todennäköisesti vahingoittaa näitä aineita. Lisäksi jotkut saattavat mieluummin avoin fit kuulolaite koska heidän käsitys ääni ei kuulosta ”tukittua”.

Kuulolaitteet toimivat eri tavalla riippuen käyttää elektroniikka. Elektroniikka kaksi päätyyppiä ovat analogisia ja digitaalisia.

Analoginenaids muuntaa ääniaallot sähköisiksi signaaleiksi, joita lisätään. Analoginen/säädettävä kuulolaitteet ovat räätälöity vastaamaan kunkin käyttäjän tarpeita. Tuki on ohjelmoitu valmistajan suosittelema sinun audiologist määritysten mukaisesti. Analoginen/ohjelmoitavat kuulokojeet on useampi kuin yksi ohjelmaa tai asetus. Audiologist voi ohjelmoida tuki tietokoneella ja voit muuttaa ohjelman eri kuunteluympäristöjä — oli pienestä Perushyvä crowded Ravintola, suuri, avoin aloihin, esimerkiksi teatteri ja stadion. Analoginen/ohjelmoitavat piirit voidaan käyttää kaikentyyppisissä kuulolaitteita. Analoginen aids ovat yleensä halvempia kuin digitaalinen aids.

Digitaalinenaids muuntaa ääniaallot numeerisiin koodeihin, samanlainen kuin tietokone, binaarikoodin ennen täydentää niitä. Koska koodi sisältää tietoja ääni piki tai äänekkyys, tuki voidaan erityisesti ohjelmoida täydentää taajuuksista enemmän kuin toiset. Digitaali kierros antaa audiologist enemmän joustavuutta sopeutua käyttäjän tarpeisiin ja tietyissä kuuntelu ympäristöissä. Tuilla voidaan myös ohjelmoida keskittyä äänet tulevat tiettyyn suuntaan. Digitaali kierros voidaan käyttää kaikentyyppisissä kuulolaitteita.

Adsound vinkkejä:

AdvancedDdigitaalinen liitäntäÄäniVahvistin kuulolaite laite

1. käyttösäännöt:

Maksuehdot: Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T saatavilla

Toimitusaika: 2-5 päivää

Toimitus tapa: DHL/FedEx/TNT/UPS, tai ilmateitse Sea kuljettamalla

Takuu: 1 vuotta ja käyttöikä ilmainen palvelu

Ota yhteys online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Sähköposti: info@byvisiontech.com

2. kuulonaleneman

Luulisi, että kuulon heikkeneminen on vain lisääntynyt vaikeus kuulo vähemmän määrä ääniä, mutta se on paljon monimutkaisempi. On todella kuulonalenema, joka voi vaikuttaa keskimäärin aikuisen kolme päätyyppiä:

  • 1. Johtavuus Hearing Loss:Toteutuu, kun ääni ei tehdä hyvin läpi ulkokorvan käytävän tulehduksesta tärykalvon ja välikorvan luut. Tulokset alentunut kyky kuulla tiettyjä äänitasot erityisen heikko niistä. Voidaan korjata lääketieteellisesti tai kirurgisesti.

  • 2. sensorineuraalinen huonokuuloisuus:Johtuu vahinkoa simpukka, sisäkorvan tai hermo koulutusjaksojen aivoissa. Valitettavasti se ei helposti voi lääketieteellisesti tai kirurgisesti korjata, ja on yleisin pysyvä kuulonalenema.

  • 3. mixed kuulovamma:Yhdessä johtavien ja sensorineuraalinen huonokuuloisuus jos on vaurioita ulkopakkauksessa, keskellä ja sisäkorvan tai kuulohermon. Kuulon heikkeneminen voi vähentää, mutta ei täysin korjata.


Hot Tags: Uusi kuulolaitteiden mini bte kuulolaite trimmerin ja digitaalisen ladattava, valmistajat, toimittajat, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like