Uusi pieni Mini BTE kuulolaite ja pieni leikkuri tukea ääntä lisälaite vahvistimen takana korvan kuulolaite

Tuotetiedot

Uusi pieni Mini BTE kuulolaite ja pieni trimmerin kuulolaite äänen lisälaite vahvistimen takana korvan kuulolaite

Tämä on uusi R&D pieni Mini BTE kuulo tuki G-28, joka käynnistetään vuonna 2017 perustuu Adsound soooooooooooon

Mikä on BTE kuulolaite Adsound G-28?BTE kuulolaite

BTE sanoista (takana korva). Ollessa teknisesti takana korvan RIC ja BTE-kuulokojeiden Korvakanavassa on enemmän osia korvan taakse. Muistuttaa, että RIC kuulolaitteita on puhuja joka sijaitsee korvakäytävään. BTE-kuulokojeiden on vastoin on mikrofoni, vastaanotin (puhuja) ja äänipiirinKaikkitakana korvalla, vain ohut putki noin korvan ja ardor korva kaivanto.

Suurin etu BTE-kuulokojeiden
Koska kaikki vastaanotin on sijoitettu korvan taakse ja ei ole korvakäytävään lämmin, rasvainen ympäristössä, BTE-kuulokojeiden ovat kestäviä pitkällä aikavälillä.

Suurin haitta BTE-kuulokojeiden
Koska vastaanotin (kaiutin) on rakennettu Korvakanavassa ja ole vaihdettavissa segmentointiyksikön kuulolaite (kuten RIC), voitto tai määrä BTE voi tarjota määrä on vahvistettu. Jos kuulon heikkenemistä pahenee ja tarvitset tehokkaampia kuulolaite tulevaisuudessa, voit todennäköisesti ostaa kokonaan uusi kuulolaite. RICs voit yksinkertaisesti vaihtaa pois vaihdettavissa vastaanotin enemmän vakuuttava ja sinun olisi hyvä mennä. Lisäksi jotkut BTEs ei täydentää mahdollisimman laaja valikoima ääniä, kuten RICs, mikä tarkoittaa RICs voi olla luonnollista äänenlaatu.

Hot Tags: uusi pieni mini bte kuulolaite ja pieni trimmerin kuulolaite äänen lisälaite vahvistimen takana korvan kuulolaite, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like