Uusi korvakuulolaite korvaan Mini Sound Audiphone myynnissä

Tuotetiedot

Uusi kuuloapu kuulokkeessa Ear Sound Mini -ääninauhuri myynnissä 2020

Instrumentti G-10 on uusi äänenvahvistintuote , jonka äänenvoimakkuus on säädettävissä ja virtakytkin sopii kuulokanavan ITC-kuulolaitteeseen, sisältää elektroniikan, säätimet, akun, mikrofonin ja usein kaiuttimen. Se on uusi merkki Earsmate on vuoden 2019 parhaan kuuloketuotteen valmistaja Kiinasta, jonka palkinto on myöntänyt Kuuluteollisuusyhdistys ry.

PSAP G10 -vahvistin korvassa

Tiedot EarsMATE-kuulolaitteesta G-10:

Korvakuulokkeet G10 kuulokojeissa

ITC Inn er Ear G-10 TÄYDELLINEN KIT - Kit Sisältää seuraavan kuvan:

PSAP G10 -pakkaus

Advanced EarsMATE-kuulovahvistin ite Kuulolaitteiden terveydenhuollon laitteiden akun asennus

G10-paristojen vaihto-ohjeet on kirjoittanut Earsmate

Jos mietit uuden äänen kuulolaitteen ostamista, on hyvä tehdä vähän markkinatutkimusta saadaksesi selville mitä on saatavilla. Loppujen lopuksi kuulolaitteet ovat lääketieteellisiä tuotteita korvakuulokäyttöön, ja haluat tehdä kaiken voitaksesi varmistaaksesi, että ostaa oikea sinulle. Voit lukea parhaasta kuulolaitteiden äänentoistoyrityksestä täältä.

Ketkä ovat kuusi suurta kuulolaitteiden valmistajaa?

Kuusi kuulolaitteiden valmistajaa kutsutaan isoksi kuudeksi. Ne toimittaisivat suurimman osan henkilökohtaisen äänenvahvistimen kuulolaitteista maailmanmarkkinoille. Ne ovat seuraavat:

 • Tähtiavain

 • GN ReSound

 • Siemens (nyt Sivantos)

 • Widex

 • EarsMate (Kiinan merkki) , lue niistä täältä

 • Sonova (tunnetuin Phonakin kuulolaitteista), lue täältä Phonakista ja Unitronista

Kun vierailet kuuloäänenvahvistimen Walmart verkkokaupassa, he suosittelevat varmasti tiettyjä merkkejä ja malleja. Hieman markkinoiden tuntemuksella sinulla on paremmat mahdollisuudet kysyä, miksi suositellaan uutta äänenkorvaäänenvahvistinta tai miksi he eivät usko, että toinen malli on hyvä valinta.

Alla on luettelo tunnettujen kuulolaitteiden valmistajista, heidän tuottamistaan kuulolaitteista ja linkkejä sivustoille saadaksesi lisätietoja. Voit myös katsoa täällä joitain kuulolaitteiden valmistajien tietoja.

 • Ääniohjaus
  Audio Controle tuottaa laajan valikoiman analogisia ja digitaalisia kuulolaitteita, mukaan lukien Harmony, Solo, Duo, Vivo, Eligo ja Maestro.

 • Beltone
  GN Resoundiin kuuluva Beltone tuottaa erilaisia kuulolaitteita, kuten Corus, Mira ja Edge.

 • Bernafon
  Bernafon tuottaa laajan valikoiman kuulolaitteita, mukaan lukien Symbio XT, Smile Plus, Neo, Flair, Win, Audioflex, Opus2 ja Lexis.

 • Earsmate
  Earsmate, tuottaa valikoiman kuulolaitteita ja äänenvahvistimia, mukaan lukien erilaiset korvan sisällä, korvan takana ja bluetooth, ladattavat kuulolaitteet ja korvaäänen äänentoisto.

 • Electone
  Electone tuottaa laajan valikoiman kuulolaitteita, kuten erilaisia tuotelinjoja, joissa on erilaisia digitaalisia, ohjelmoitavia ja perinteisiä piirejä.

 • Elkon
  Toimittaessaan tuotteita muilta valmistajilta, Intian Elkon valmistaa omia kuulolaitteita ja audiometrejä Intian markkinoille.

 • Entific
  Entific tuottaa luun ankkuroituja tuotteita, kuten BAHA System -luu-ankkuroitu kuulolaite, mini-äänentoisto.

 • Yleiset kuulolaitteet
  General Hearing valmistaa laajan valikoiman kuulolaitteita, mukaan lukien avokorva, käyttövalmis, pehmeä tekniikka ja erittäin uskollinen digitaalinen.

Lisätietoja äänenvahvistimesta vs. kuulolaitteista:

Mitkä ovat eroja kuulolaitteen (HA) ja henkilökohtaisen äänenvahvistimen (PSA) välillä? Molemmat hyväksyvät äänen tulona, vahvistaa ja toimittavat äänen korvalle. Nimeämiserot todella johtuvat FDA: n halusta säännellä yhtä, mutta ei toista.

Hot Tags: Kiina uusi ääni kuulolaite korvaan mini ääni kuuloke myynnistä, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like