Avaa Fit-kuulolaitteet

Tuotetiedot

Avaa Fit-kuulolaitteet

Tämä uusi Earsmate-malli G-25D on toisen sukupolven ladattava kuulolaite, jonka valmistaa avoin istuva korvapupu ja ääniputki. Aamusta iltaan voit luottaa ladattavaan ratkaisuomme. Litium-ioni-akun lataaminen kokonaan kestää vain 4 tuntia, jolloin akun käyttöikä on 40-50 tuntia. Voit silti nauttia 30 tunnin akun kestosta jopa suoratoistettaessa televisiota tai musiikkiviihdettä. Jos olet kiireessä, nopea lataus takaa 3 tunnin akun vain 20 minuutissa.

Sound tube hearing aid G25D 2

Tämän Earsmate-ladattavan, avoimen istuimen kuulolaitteen kuuloke on silikonikorkin pehmeä, mikä on paljon mukavampaa kuin BTE: n, CIC: n jne. Tiukasti kiinnitettävät kuulokkeet. Avoin istuva kuuloke auttaa vähentämään tukkeuman vaikutusta.

Helppo käyttää ja mukava istuvuus aikuisille ja vanhuksille:
Markkinoilla tai kaupoissa useimpia kuulolaitteita on vaikea käyttää tai ne tarjoavat vain vähän ohjausta.
Henkilökohtaisen äänilaitteen Earsmate-ladattava akku kuulolaitevahvistin G25D on kuitenkin täydellinen malli sopivaksi sopivaksi aikuisille ja vanhoille vanhuksille korville taaksepäin! Ne ovat kannettavia, kevyitä ja uskomattoman mukavia. Paitsi, että ne, mutta ne on varustettu melunvaimennuksella ja digitaalipiireillä, jotka takaavat lopullisen käyttäjän hallinnan 4-kaistaisella taajuusmoodilla, mikä ei merkitse enää turhauttavaa palautetta korkealaatuisella mikrofonilla, kaiuttimella ja ääniputkella.
Tekniset tiedot:
1. Äänen ulostulo (OSPL 90 / dB SPL): 135 dB
2.Peak Gain (dB): 50 dB
3.Taajuusalue (Hz): 300-4000Hz
4.Vääristymä: 800Hz: 3%, 1600Hz: 3%
5.Equivalent Input Noise (dB): 28dB
6. 4 esiohjelmointitilaa:
Laaja taajuus
Korkeataajuus
Keskitaajuus
matala taajuus
7.Jännite: DC3.7V
8. Nykyinen: ≤2mA
9.Latausaika (H): 4 ~ 6

10.Työaika (H): 40-50 tuntia

Pakkaukset sisältäen kaikki osat ja tarvikkeet:

Sound tube hearing aid G25D packing

Open Fit -kuulolaitteiden edut ja haitat:

Avoimiin kuulolaitteisiin ja korvan takana oleviin laitteisiin on paljon samankaltaisuuksia. Molemmat laitteet koostuvat muovikotelosta, joka lepää korvan takana ja yhdistää korvakanavaan pienen putken kautta. Kuitenkin kotelo ja putki avoimilla kuulolaitteilla ovat huomattavasti pienempiä kuin korvan takana olevissa kuulolaitteissa. Tekijä, joka erottaa avoimet sovitetut kuulolaitteet muusta, on se, että niiden rakenne antaa korvan pysyä tuuletettuna. Tämän avulla matalataajuiset äänet pääsevät korvaan ilman lisävahvistusta. Tämä tarjoaa mukavamman ja luonnollisemman kokemuksen niille, joilla on lievä tai kohtalainen kuulon heikkeneminen ja jotka pystyvät kuulemaan matalataajuiset äänet ilman vahvistusta. Mukavuutta lisää se, että kuuntelijat eivät lopu omasta puheestaan, yskästä, pureskelusta tai muista häiritsevistä äänistä.

Avoimiin kuulolaitteisiin liittyy joitain haittoja, etenkin käyttäjille, joilla on vakavia kuulovaikeuksia. Korkeilla vahvistustasoilla (vaaditaan henkilöille, joilla on vakavia kuulovaurioita) avoimet sovituslaitteet kärsivät usein takaisinkytkentämelusta. Henkilöillä, joilla on heikko taito tai hieno motorinen osaaminen, voi olla vaikeaa käyttää näitä pieniä laitteita. Lisäksi tämä pieni kuulolaitetyyppi vaatii erittäin pieniä akkuja, jotka on vaihdettava tai ladattava säännöllisesti.

Jos haluat tietää enemmän Earsmate-kuulolaitetuotteita, saat USA: n täältä:

WhatsApp / Wechat: (86) 185 6577 5544

Sähköposti: sales@earsmate.com

Verkkosivusto: www.earsmate.com , www.oxsound.com  

Hot Tags: Kiina avaa sopivia kuulolaitteita, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like