Henkilökohtainen äänievahvistin

Tuotetiedot

DarEar-korvanvahvistimen kuulokoje Korva ITC-2 Set FDA: n hyväksytty digitaalinen äänenvahvistin , säädettävä äänenvoimakkuus, virtakytkin, palaute peruutettu ja akku A13 viimeisen 300 tunnin 1 vuoden takuu

 

Kuulokoje Amazon USA Ominaisuudet:

● Sininen / beigenvärinen tyyli

  Peak OSPL 90 (dB SPL): 125 dB

  Taajuusalue: 300 Hz-4000 Hz

● Ainutlaatuinen korvan muotoilu

● Säädettävä äänenvoimakkuuspainike

● Virta päälle / pois päältä


edut:

USER-FRIENDLY - Tämä kuuleva vahvistin on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan. ITE-kuulovahvistin parantaa keskustelun, television tai radion äänitasoa lisäämättä valkoista ja staattista kohinaa. se on kevyt ja mukava käyttää oikealle ja vasemmalle korvalle

NOISE Reduction - Kuulonsuojaimissamme on äänenvaimennusteknologia, joka tarjoaa kristallinkirkkaan äänen mahdollisimman selkeästi. Korvanapit on suunniteltu sopivaksi korvan muotoon ja estävät taustamelun häiritsemästä kuulokojeesi

PITKÄN KÄYTÖN AKKU - Äänenvahvistin on yksi kuulokojeen koko A13 / AG5 akku. Se tarjoaa jopa 300 tuntia akun kestoa kuin mikään muu kuulovahvistin markkinoilla.

1 COMPLETE KITS - Tarjoamme suurta arvoa lyömätön hinta. Jokaiseen sarjaan kuuluu: 1 pienikokoista kantolaukkua 1 puhdistusharja 3 erilaista korvatulppaa 1 langaton kuulovahvistin ja 1 käsikirja A13 sinkkiilmakennoparistot. Tämä on täydellinen lahja jollekin erityiselle, joka tarvitsee äänen vahvistamista. Osta se syntymäpäivälahjaksi, juhlapyhinä, joululahjaksi ja monille muille tilaisuuksille

100% SATISFACTION GARANTEED! Uskomme, että rakastat kuulovahvistinta, myös kuulovahvistimilla on yhden vuoden takuu


未 标题 -1B.jpg

Mainosten vinkit:

1. Miksi kuulet whistle-äänen, kun käytät kuulokojeita?

Korvatulpat ja korvakosketusalue ovat tiukasti suljettuja, vahvistettu ääni vuotaa halkeilusta ja palaa mikrofoniin laajentamaan tuottamaan pilliin. Tämä ilmiö on samanlainen kuin yhteinen huudamme, että mikrofoni on lähellä kaiutinta.

(1) Käsin tai kohteeseen, joka on lähellä kuulokojea, johtuen osasta kaihtimen tai kohteen esineestä ja palaa mikrofoniin vahvistuksen lisäämiseksi.

(2) Kuulokoje ei ole täysin asetettu korvakäytävään tai ei tiivistetty korvakäytävällä, vahvistettu ääni vuotaa ja palauttaa mikrofonin.

(3) Korvan korvakuulan korvanvahvuuden, vahvistetun äänen heijastuminen korvatyynyyn ja mikrofoniin voi myös tuottaa palautetta.

2. Kuinka välttää pilliin?

(1) Säädä kuulokojeen äänenvoimakkuuden säätönuppi asentoon "1", aseta sitten korvalle mahdollisimman pitkälle, säädä äänenvoimakkuus mahdollisimman selkeään asentoon.

(2) Jos korvatulppa ei pääse liikkumaan kunnolla, vaihda muuhun sopivaan korvatulppaan kiinnitetyllä korvalla, älä anna vuotaa ilmaa.


D enced D igital Äänenvahvistimen kuulemistila

1.Seuraavat ehdot:

Maksuehdot: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T käytettävissä

Toimitusaika: 2-5 päivää

Lähetystapa: DHL / FedEx / TNT / UPS tai Ilma, merikuljetukset

Takuu: 1 vuosi ja elinikäinen ilmainen palvelu

Skype: roger.cctv

Sähköposti: info@byvisiontech.com

Verkkosivusto: www.byvisiontech.com, www.adsoundtech.com

Hot Tags: henkilökohtainen äänenvahvistin, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like