Pieni korvassa näkymätön paras äänenvahvistin Säädettävät äänen kuulolaitteet Henkilökohtainen kuulovahvistin

Tuotetiedot

Pieni korvassa näkymätön paras äänenvahvistin, säädettävä ääni kuulolaite Adsound henkilökohtainen kuulovahvistin

Mikrokorvan kuulolaitteen äänenvahvistin kanavassa (ITC) Erittäin pieni äänenvoimakkuuden säätimellä. Selkeä ääni Kevyt ja pieni näkymätön Adsound G-16 akulla A10


Pieni näkymätön kuulolaite Tuotemalli G-16
Runkoväri: beige
● kanavassa ITC-kuulolaite

lievä kuulovaurio
● Ainutlaatuinen korvasuunnittelussa
● Säädettävä äänenvoimakkuuspainike
● Virtaakku A10, toimii 100 tuntia

Yksityiskohdat BG 副本 .jpg

Tuote Lievä ja kohtalainen näkymätön kuulolaite
Tekniset tiedot IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Malli G-16
Huippu OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Äänenvoimakkuus max 30dB
Harmonisen aallon kokonaissärö ≤5%
Taajuusalue 300-4000Hz
Tulomelu ≤25dB
Sinkkiparisto A10 koko
Tehon kulutus 1,5 V DC, virta: ≤2,0mA
Piiri
Analoginen
Akku toimii työpäiväaika 7-10 päivää
Pakkaus värikotelo: 3,5 * 3,5 * 2 cm / yksikkö, bruttopaino: 50 g / yksikkö
Sertifikaatit hyväksytty CE-, FCC- ja RoHS-direktiivien mukainen ja FDA 2017


Adsound-vinkit:

Kuulolaite

Kuulolaite tai kuurolaite on laite, joka on suunniteltu parantamaan kuuloa. Kuulolaitteet luokitellaan lääkinnällisiin laitteisiin useimmissa maissa, ja niitä säännellään vastaavilla säännöksillä. Pieniä audiovahvistimia, kuten PSAP tai muita tavallisen äänenvahvistusjärjestelmiä, ei voida myydä "kuulolaitteina".

Aikaisemmat laitteet, kuten korvakorut tai korvitorvet, olivat passiivisia vahvistuskartioita, jotka oli suunniteltu keräämään äänenergiaa ja ohjaamaan sitä kuulokanavaan. Nykyaikaiset laitteet ovat tietokoneistettuja sähköakustisia järjestelmiä, jotka muuttavat ympäristöäänen äänen ymmärrettävyyden tai mukavuuden lisäämiseksi audiometristen ja kognitiivisten sääntöjen mukaan. Tällainen äänenkäsittely voi olla huomattava, kuten alueellisen alueen korostaminen, taajuuksien siirtäminen, kohinan ja tuulen poistaminen tai äänen korostaminen.

Nykyaikaiset kuulolaitteet vaativat konfiguroinnin vastaamaan käyttäjän kuulon heikkenemistä, fyysisiä ominaisuuksia ja elämäntapaa. Tätä prosessia kutsutaan "sopivaksi", ja audiologit suorittavat sen. Kuulolaitteesta saatavan hyödyn määrä riippuu suurelta osin sen asennuksen laadusta. Kuulolaitteisiin samanlaisia laitteita ovat luuun kiinnitetyt kuulolaitteet ja sisäkorvaistute.


Mikä on Presbycusis?

Presbycusis (myös speltti presbyacusis , kreikkalaisista presbys-sanoista “vanha” + akousis “kuulo”) tai ikään liittyvä kuulon menetys on ikääntymisen kumulatiivinen vaikutus kuuloon . Se on etenevä ja palautumaton kahdenvälinen symmetrinen ikään liittyvä sensineuraalinen kuulonmenetykset, jotka johtuvat sisäkorvan tai kuulohermojen sisäkorujen tai niihin liittyvien rakenteiden rappeutumisesta. Kuulovamma näkyy parhaiten korkeammilla taajuuksilla. Kuulonmenetykset, jotka kerääntyvät iän myötä, mutta johtuvat muista tekijöistä kuin normaalista ikääntymisestä (nosokusis ja sosiocusis), eivät ole presbycusis, vaikkakin kuulonmenetyksen useiden syiden yksilöllisten vaikutusten erottaminen voi olla vaikeaa.

Hot Tags: Pieni korvassa näkymätön paras äänenvahvistin säädettävissä olevilla kuulolaitteilla henkilökohtainen kuulovahvistin, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like