Kuulovahvistimet vanhuksille

Tuotetiedot

Kuulovahvistimet vanhuksille

Iäkkäiden kuulovahvistimet eivät voi palauttaa kuulovammaisia kuulovammaisille, mutta kuulovahvistimet auttavat parantamaan kuulokykyä ja vahvistamaan ääntä vanhusten kuulovammaisille.

Jos haluat palata nauttimaan jokapäiväisestä elämästä, niin korvaan kuuluvien Earsmate-kuulovahvistimien ja EarsMATE G-16: n käyttäminen on hyvä valinta. tehtaan hinta ja noteeraus Kiinasta. Tämä mini-kuulolaitteiden vahvistin on hyvin pieni, näkymätön, kosmeettinen, hieno, Super minikoko ja kevyt, ei helposti nähtävissä. Vanhusten G-16-kuulovahvistimet soveltuvat eniten sekä oikean korvan että vasemman korvan kanssa lievästä tai kohtalaiseen häviöön.

Vanhuksille tarkoitetut EarsMATE-kuulovahvistimet soveltuvat parhaiten sekä oikeaan että vasempaan korvaan, jossa on lievä tai kohtalainen menetys.

In Earible Invisible digitaalinen kuulovahvistin G-16
Ominaisuudet:
1. Kuulovahvistin sopii lievään tai kohtalaiseen häviöön
2. Asenna kahdeksan korvaa oikealle tai vasemmalle
3. Liikkuva rautakaiuttimen kuulolaite
4. Max äänilähtö: (dB) ≤ 115dB
5. Peak Gain (dB): ≤ 35 dB
6. Harmoninen kokonaisvääristymä: ≤ 5%
7. Sisääntulemelu (dB): ≤ 28dB
8. Mukava minikoko vain 2/5 tuumaa
9. Yksikön pakkaus Laatikon paino: 50 g
10. Kevyt: vain 1,2 g
12. 1 vuoden takuu

EarsMATE G-16: n digitaaliset kuulovahvistimet vanhuksille ovat sinisen ja beige-värin valinnaisia

Amp Invisibel In ear


Kuulovahvistinlaitteina, jotka voivat vahvistaa ulkomaailman ääntä. Kuulon heikkeneminen vanhuksilla voi kuulla vahvistetun äänisignaalin kuluttamalla kuulovahvistimia ja parantamalla niiden kuulokykyä.

Sanomme mukaan monet kuulovammaiset ihmiset, erityisesti vanhukset, eivät reagoi moniin ääniin ilman kuulolaitteiden vahvistimia. Esimerkiksi he eivät voi kuulla keitettyä vettä, eivät voi kuulla kulkevien ajoneuvojen ääniä tien päällä ja niin edelleen. Nämä olosuhteet ovat erittäin vaarallisia erityisesti vanhuksille. Sitten Earsmate-kuulovahvistimet vanhuksille voivat auttaa näitä kuulovammaisia iäkkäitä ihmisiä parantamaan kuulokykyään, he voivat ottaa huomioon nämä äänet ja reagoida erilaisiin ääni-aikaan elämässä.

EarsMATE ITC kuulovahvistin vanhuksille

kaavio G16 sisäkorva


Pakkaus sisältää:
1x kompakti kantolaukku
1x Näkymätön kuulolaite
3x korvatulpat, jotka sopivat useimpiin korville
1x puhdistusharjan työkalu
1x sinkkipariston akun koko A10 (toimitusraja)
1x Käyttöohje


Kuinka näkymättömien kuulolaitteiden vahvistimia käytetään?

Earsmate G-16 on pienikokoinen sisäkorvanvahvistin vanhuksille, joilla on kevyt ja joita voidaan käyttää kummassakin korvassa. Se on hyvä valinta, kun katsot televisiota, nautit elokuvista, oopperasta, viihteestä ja luokkahuoneista ja osallistumalla kokoukseen , se auttaa sinua palauttamaan kuulosi, jotta voit elää elämääsi, johon olet tottunut.

Hot Tags: kuulovahvistimet vanhuksille, valmistajille, toimittajille, tukku-, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like