Kuulokojeen vahvistin (CIC) Täydellinen kanavasävyllä Säädettävä näkymätön Super Mini kuulokojeinen äänivahvistin Pieni ja kannettava

Tuotetiedot

Kuulokoje Vahvistin (CIC) Täydellinen kanavasävy Säädettävä Invisible Super mini kuulo Äänivahvistin Pieni ja kannettava malli G-16 Sinkki-ilma Paristo 10


Uusi 2017 näkymätön mini kuulolaite Tuotemalli G-16 by ByVision ja Great Ears
Rungon väri: beige
● kanavan ITC-tyypissä
● Ainutlaatuinen korvanäytöllä
● Säädettävä äänenvoimakkuuspainike
● Sinkkipatteri A10-koko

● Matala teho # 10 koko toimii 100 tunnin ajan

Tiedot BG 副本 .jpg

Tuote Micro Invisible Hearing Aid -tilavuuden säätö
Tekniset tiedot IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003
Malli G-16
Peak OSPL 90 (dB SPL) 115 dB
Äänenvahvistus ≥30dB
Kokonaisäänen harmonisen aallon vääristyminen ≤5%
Taajuusalue 300-4000Hz
Syöttöääni ≤25dB
Sinkkipatterin koko A10
Tehon kulutus 1,5V DC, virta: ≤1,5mA
Kuulon heikkenemiseen Lievä kuulonmenetyksen oikea korva ja vasen korva
Akun käyttö Työpäivän aika 7-10 päivää
Pakkaus Väri laatikko: 3,5 * 3,5 * 2 cm / yksikkö, bruttopaino: 50g / yksikkö
Hyväksytyt sertifikaatit CE, FCC- ja RoHS-direktiivin sekä FDA 2017: n mukaisesti


Mainosten vinkit:

1. Kuulonsuojauksen tyypit

Saatat ajatella, että kuulon heikkeneminen on yksinkertaisesti lisääntynyt vaikeus kuuloa pienempi äänenvoimakkuus, mutta se on paljon monimutkaisempaa kuin se. Tosiasiassa on kolme päätyyppiä, jotka voivat vaikuttaa keskimääräiseen aikuiseen:

  • 1. Johdonmukainen kuulemisen menetys: Tapahtuu, kun ääni ei suoriteta hyvin ulomman korvakäytävän kautta korvakäytävään ja keskikorvan luihin. Tulokset heikentävät kykyä kuulla tiettyjä äänitasoja, etenkin heikkoja. Voidaan oikaista lääketieteellisesti tai kirurgisesti.

  • 2.Sensorineuraalinen kuulemistila: Kuoleman, sisäkorvan ja sen hermovaurioiden vaurioituminen aivoihin. Valitettavasti sitä ei voida helposti korjata lääketieteellisesti tai kirurgisesti, ja se on yleisimpiä pysyvän kuulon heikkenemisen muoto.

  • 3. Sekoitettu kuulemistila: Sekä johtava että sensorineuraalinen kuulonvaimennus yhdistettynä ulko-, keski- ja sisäkorvaan tai kuulohermoon. Tätä kuulovikaa voidaan vähentää, mutta ei täysin korjata.

2.Huoltoavun ylläpito

Kuulokoje on arvokas laite, jota on käsiteltävä varoen. On aina tärkeää puhdistaa ja ylläpitää kuulokojeesi saadaksesi parhaan äänen ja pitää sen toimimaan tulevina vuosina.

Yleensä on tärkeää käsitellä kuulokojeesi huolellisesti. Vinkkejä kuulokojeesi käsittelyyn:

  • Pane taulukon päälle asettaessasi ja irrottaessasi kuulokojeen, jotta pienennät sen etäisyyttä

  • Pidä kuulokojeesi kaukana korkeista lämpötiloista ja kosteudesta

  • Ota kuulokojeesi pois ennen suihketta, uintia, säteilyä tai hiustenkuivaajaa.

3. Puhdista kuulokojeesi

Riippumatta siitä, minkä tyyppinen kuulokoje, vettä tai muita nesteitä ei pitäisi puhdistaa. Sen sijaan puhdista kuulokoje pinnalta pehmeällä, kuivalla kankaalla ja käytä tukea mukana toimitettua erikoisharjaa ja -työkalua puhtaan äänen ulostulon, mikrofonien aukon ja ilmanvaihdon ympärille.

Korvan vahaa voi vaikuttaa kuulokojeisiin. Jopa pieni määrä vahaa voi aiheuttaa kuulokojeiden toimintahäiriöitä. Jos korvatyyny kerääntyy äänihälytyksen ympärille, irrota se kuulokojeen mukana toimitetulla kankaalla tai pienellä harjalla. Jos annat vahan kuivua yön yli, se on helpompi poistaa.

Kuulonsuojaimet, jotka kuluvat korvakäytävässä, tulevat luonnollisesti kosketuksiin korvavahan kanssa, ja siksi tavallisesti tarvitaan useammin puhdistusta. On hyvä tarkastella kuulokojeesi vahaa ja likaa aina, kun poistat sen korvalle. Kuulokojeen puhdistuksen tulisi kuulua päivittäiseen rutiiniasi - aivan kuten hampaiden harjaus!

TÄRKEÄÄ: Älä aseta mitään itse mikrofoniin.

Hot Tags: Kuulokevahvistin (cic) täydellinen kanavasävyllä säädettävä näkymätön super mini kuulokoje vahvistin pieni ja kannettava, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen
Tutkimus

You Might Also Like