Uusi merkki Mini In Ear kuulokojeessa Näkymätön mikroäänivahvistin, jossa on sinkkipatterin koko A10

Tuotetiedot

Uusi brändi Mini In Ear kuulokojeessa Näkymätön mikroäänivahvistin, jossa on sinkkipatterin koko A10

Super mini koko ja kevyt, ei helppo nähdä;

Kätevä elokuvien katseluun, draaman nauttimiseen, kokouksiin osallistumiseen tai luokkien antamiseen voi auttaa sinua kuulemaan äänen selvästi ja äänekkäästi;


Uusi tuotemerkki näkymätön kanavan ITC kuulolaitteessa G-16.

Tuotekuvaus:

Details BG副本.jpg

Tuote

MINI korvalla säädettävä mikrokuuloke Vahvistin ITC

Tekniset tiedot

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Malli

G-16

Peak OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

115 dB

Äänen voimakkuus / maks

≤38dB

Kokonaisäänen harmonisen aallon vääristyminen

≤5%

Taajuusalue

500Hz-4500 Hz

Vastaava tulomekanismi (dB)

25dB

Sinkkipatteri

A10

Tehon kulutus

DC 1.5V, virta: ≤2mA

Äänenvaihtaja

Joo

Akun käyttö

Työpäivän kesto 10-15 päivää

Mini kehon koko

0,95 * 1,3 * 1,9 cm (KOKO AS-pariston AG13)

Hyväksytyt sertifikaatit

CE, FCC & ROHS ja FDA 2017


Uusi merkki by ByVision & Great-Ear ja korkealaatuinen mini kuulolaite äänenvahvistin;

Vihjeitä mainonnan avulla:

1.Määrätä äänenvoimakkuus minimiin ennen käyttöä;

2. Lisää äänenvoimakkuutta asteittain äänen äkillisen nousun välttämiseksi.


Mikä on paras kuulolaitteiden merkki?

Vaikka meillä on tärkeä asema tuotemerkkien omistamisessa, jotka tarjoavat edistyneimmän teknologian ja korkealaatuisten tuotteiden, ei ole olemassa yhtä "parasta" kuulokojeen tuotemerkkiä. Me kuitenkin teemme sen, että kumppani vain valmistajien ja tuotemerkkien kanssa, jotka tarjoavat luotettavimmista laadukkaista kuulokojeista, jotka tarjoavat paremman äänen ja yleisen kuulon terveydelle.

Tärkeämpää kuin löytää paras brändi on löytää paras kuulokoje ainutlaatuiseen kuulon heikkenemiseen ja henkilökohtaiseen elämäntyyliin. Kun valitset kuulokojeen, on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten:

  • 1. Päivittäiset toiminnot : Oletko sosiaalisissa tilanteissa usein? Oletko fyysisesti aktiivinen? Upeat ympäristötyöt, jotka päivittävät itseäsi päivittäin, ovat avainasemassa oikeanlaisen kuulokojeen määrittämisessä.

  • 2.Budget: Kuulolaitteet ovat kallis investointi, joten haluat varmistaa, että asetat budjetin etukäteen, jotta et päädy odottamattomista lisäkustannuksista.

  • 3.Koko: Korvat tulevat kaikissa muodoissa ja kokoluokissa, samoin kuin kuulokojeet. Connect Hearing tarjoaa useita erilaisia kuulokojeita, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi ja mukavuustasosi. Lisäksi, jos sinulla on vaikeuksia nähdä tai käsitellä pieniä esineitä, kannattaa harkita suurempaa puhdistustekniikkaa, joka on helpompi puhdistaa ja hallita.

Vaikka on monia tekijöitä, kannattaa työskennellä koulutetun kuulemisammattilaisen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voit tunnistaa parhaan kuulolaitteen tappiollesi.

Löydä paras kuulokojeesi tänään! Soita Wesappin 0086-185-65-775544 ilmoittautumaan aikataulun mukaiseen kuulemiseen tai varaamaan tapaamisen verkossa.

Hot Tags: Uusi tuotemerkki mini korvakuulokkeessa näkymätön mikroääni vahvistin sinkki-ilmaakun koko a10, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like