Valmis käytettäväksi säädettäviä pieniä mini-Ite-kuulolaitteita korvaäänenvahvistimessa, A10-akulla, 150 tunnin ajan

Tuotetiedot

Malli G-15 on käyttövalmiiksi säädettävät pienet mini-kuulolaitteet, jotka on sijoitettu korvaäänenvahvistimeen A10-akulla 150 tunnin ajan.

Suunniteltu ihmisille, joilla on lievä tai kohtalainen kuulovamma ja vaikea heikkeneminen.

Yksityiskohdat BG 副本 .jpg

* Erittäin pieni korvatyyppi

* Äänenvoimakkuuden säätö

* Äänentoisto enintään 125 dB

* Äänenvoimakkuus enintään 45dB

* Tulomelu enintään 30 dB

* Taajuusalue 200Hz - 5500Hz

* Akun Zinc Air 10A koko

* 150 tunnin työaika


Erittäin pieni ITC-kuulolaitemäärittely:

Tuote

Pieni korvakäytävässä kuulolaitteet

Tekniset tiedot

IEC 60118-7 / ANSI S3.22-2003

Malli

G-15

Huippu OSPL 90 (dB SPL)

125dB

HAF OSPL 90 (dB SPL)

110dB

Äänenvoimakkuus / maks

≤45dB

Harmonisen aallon kokonaissärö

≤5%

Taajuusalue

200Hz-5500 Hz

Vastaava tulomelu (dB)

30dB

Sinkkiparisto

A10

Tehon kulutus

DC 1,5 V, virta: ≤2mA

Äänenvoimakkuuden vaihto

Joo

Akku toimii

Työpäiväaika 15-20 päivää

Mini-rungon koko

pieni rungon koko

Sertifikaatit hyväksytty

CE, FCC & ROHS ja FDA 2017


Käsittely kuulolaitteilla [ muokkaa Adsound ]

Jokaisessa elektronisessa kuulolaitteessa on vähintään mikrofoni, kaiutin (yleisesti kutsutaan vastaanottimeksi), akku ja elektroniset piirit. Elektroniset piirit vaihtelevat laitteiden välillä, vaikka ne olisivat saman tyylin. Piirit jakautuvat kolmeen luokkaan äänenkäsittelyn tyypin (analoginen tai digitaalinen) ja ohjauspiirin tyypin (säädettävät tai ohjelmoitavat) perusteella.

  • Analoginen ääni

    • Säädettävä ohjaus: Audiopiiri on analoginen elektronisten komponenttien kanssa, joita voidaan säätää. Kuulon ammattilainen määrittelee käyttäjän vahvistuksen ja muut vaatimukset, ja säätää sitten analogiset komponentit joko pienillä kuulolaitteen ohjaimilla tai antamalla laboratorion rakentamaan kuulolaitteen näiden vaatimusten täyttämiseksi. Säädön jälkeen tuloksena oleva ääni ei muutu enempää kuin yleinen äänenvoimakkuus, jota käyttäjä säätää äänenvoimakkuuden säätimellä. Tämän tyyppiset piirit ovat yleensä vähiten joustavia. Ensimmäinen käytännöllinen elektroninen kuulolaite, jossa oli säädettävä analoginen äänipiiri, perustui Yhdysvaltain patenttiin 2 017 358, "Kuulolaitelaitteet ja vahvistin", jonka on kirjoittanut Samual Gordon Taylor, jätetty vuonna 1932.

    • Ohjelmoitava ohjaus: Audiopiiri on analoginen, mutta siinä on lisä elektroninen ohjauspiiri, jonka audiologi voi ohjelmoida, usein useammalla kuin yhdellä ohjelmalla. [36] Elektroninen ohjauspiiri voidaan kiinnittää valmistuksen aikana, tai joissakin tapauksissa kuulon ammattilainen voi käyttää ulkoista tietokonetta, joka on kytketty väliaikaisesti kuulolaitteeseen, ohjelmoimaan lisäohjauspiiri. Käyttäjä voi muuttaa ohjelmaa eri kuunteluympäristöihin painamalla joko laitteen itse tai kaukosäätimen painikkeita tai joissain tapauksissa lisäohjauspiiri toimii automaattisesti. Tämän tyyppiset piirit ovat yleensä joustavampia kuin yksinkertaiset säädettävät säätimet. Ensimmäinen kuulolaite, jossa oli analoginen audiopiiri ja automaattinen digitaalinen elektroninen ohjauspiiri, perustui Yhdysvaltain patenttiin 4 025 721, "Menetelmä ja välineet suodattaa melkein paikallaan olevan melun mukauttaminen puheesta", kirjoittanut D Graupe, GD Causey, jätetty vuonna 1975. Tämä digitaalinen elektroninen Ohjauspiiriä käytettiin tunnistamaan ja vähentämään automaattisesti kohinaa analogisten äänipiirien yksittäisillä taajuuskanavilla, ja se tunnetaan nimellä Zeta Noise Blocker.

Hot Tags: Valmis käytettäväksi säädettäviä pieniä mini-ite-kuulolaitteita korvan äänivahvistimessa A10-akulla 150 tuntia, valmistajat, toimittajat, tukkumyynti, edullinen hinta
Tutkimus

You Might Also Like