Uusi korkealaatuinen trimmerin RIC kuulolaite BTE G-RIC By Adsound vuonna 2017

Tuotetiedot

Uusi korkealaatuinen trimmeri RIC kuulolaite BTE G-RIC By Adsound vuonna 2017

Kuulolaitteiden valmistajalle aiomme käynnistää uuden kehitysmaiden RIC kuulolaite vuonna 2017.


Tässä on joitakin lisätietoja RIC Kuulolaitteet:


RIC kuulolaite

RIC on lyhenne käytetään kuvaamaan tyyli kuulolaite. Se edustaa vastaanotin canal. Tämän tyyppinen kuulolaite on joskus myös nimitystä RIE (vastaanotin-in-ear) tai RITE (vastaanotin-in--ear). RIC kuulolaitteita on mikrofoni ja äänipiiri sijaitsee kotelo, joka istuu korvan taakse. Takana kuulolaite korva-osaan on pieni lanka käynnissä noin korvan ja osaksi korvakäytävään, joka tunnetaan nimellä ”vastaanotin” ja on kaiutin päähän, joka istuu korvakäytävään. RIC kuulolaitteet ovat suosituimmista Kuulolaitteet markkinoilla mutta läheskään.

Suurin etu RIC Kuulolaitteet
RIC Kuulolaitteet (usein kutsutaan open-fit Kuulolaitteet), ovat ylivoimaisesti mukavin tyyli kuulolaite markkinoille. Muutaman minuutin kuluttua ne ovat päässäsi monet ihmiset unohtavat täysin, ne ovat heidän korvansa.

Suurin haitta RIC Kuulolaitteet
Vastaanotin (puhuja), joka istuu sisällä korvalla, on muuttunut noin joka vuosi tai kaksi. Ajan mittaan he saavat hauras tai vaikuttavat kosteuden ja erota työskentely täysin. Tässä vaiheessa kuulo tarjoajan on vaihtaa pois pala, joka vie vain muutaman minuutin, mutta se voi olla vaivaa joitakin.


Hot Tags: Uusi korkealaatuinen trimmerin ric kuulolaite bte g-ric adsound vuonna 2017, valmistajat, toimittajat, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like