digitaalinen kuulolaite melunvaimennuksella

Tuotetiedot

16-kanavainen Earsmate-digitaalinen kuulolaite melunvaimennuksella ja palautteen peruutuksella

Ääniasetuksiin mukautuvalla tekniikalla parannetaan puheen selkeyttä suodattamalla ei-toivottua kohinaa vähentämällä taustamelua, äänitunniste lisälaitteilla, suuntamikrofonit melun hallintaan ja palautteen poistamiseen

Ominaisuudet:

* Uusin 100% D igital -piiri

* Ladattava lataus 4 tuntia, käynnissä 30-35 tuntia.

* Monikanavainen signaalinkäsittely - useilla vahvistuskanavilla vastaanotettu ääni jaetaan 16 eri taajuuskaistalle erillistä analysointia, käsittelyä ja toistoa varten.

* Äänen kohinan synkronoinnin havaitsemisen optimointi

* Mukautuva melunvaimennus taustamelun vähentämiseksi

* Akustisen palautteen peruuttaminen

* Digitaaliset äänenvoimakkuustasot - nopeasti ilmoittamalla äänenvoimakkuuden taso.

* Yhden sormen käyttö - helppo muuttaa äänenvoimakkuutta ja ohjelmaa, sopeutua kuunteluympäristöösi.

* Automaattinen muisti - jos laite kytketään pois päältä, ohjelman ja äänenvoimakkuuden valinta pysyy aina samana, kunnes käyttäjä muuttaa sitä.

4 Esiasetettu vaihdettava digitaalitila:

1.Hyvä tila:

Käyttö hiljaiseen ympäristöön. Hiljaisessa tilassa on paljon matalataajuista ääntä, ja hiljaisessa tilassa tämä ääni voidaan palauttaa melkein.Erityisesti kuulokone pystyy sieppaamaan erittäin pienen äänen ja käsittelemään sitä. Lisäksi kuulolaite voi poistaa normaali kohina lisää signaalin ja kohinasuhteen varmistamiseksi, ettet vahingoita alkuperäistä ääntä.

2.Melutila:

Soveltuu erittäin meluisaan ympäristöön. Korkeimman tason melunvaimennustekniikan avulla äänisignaali poimitaan tarkasti ja erotetaan kohina äänen ymmärrettävyyden lisäämiseksi meluisassa ympäristössä.

3. Sisätila:

Perustuu hiljaiseen tilaan, optimoimalla äänisignaali kaiun ja kaiun sisätiloille paremman kuulokokemuksen nauttiksi.Paranna äänenmääritystä vähentämällä matalataajuutta ja lisäämällä korkeataajuussignaalia.

4.Ulko-tila:

Se on kompromissi hiljaisen tilan ja kohinamoodin kanssa. Yksi asia on varmistaa kuulon laatu normaalille äänelle ulkoympäristössä, ja toiseksi asia rajoittaa odottamatonta meluisaa ääntä normaalin äänihäiriön poistamiseksi.

Earsmate Uusi ladattava RIC-digitaalinen kuulolaite G-28D RIC

G-28d EarsMate RIC 副本

Hot Tags: Kiinalainen digitaalinen kuulolaite melunvaimennuksella, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like