Beltone Digital Hearing Aid

Tuotetiedot

Tämä on G-16D: n ja Beltone-digitaalisen kuulolaitteen paras edistyksellinen digitaalinen kuulokoje

se on 2-kanavainen digitaalinen signaalinkäsittely täyden digitaalisen kuulolaitteen patentti suunnittelu ja mikro korvan mini-koon perusteella Darear Great-korvat alkaen Adsound Kiinan vuonna 2018.

Se on viimeisin ainutlaatuinen muotoilu, joka on mikään näkymättömällä ja mukavalla kristallinkirkkaalla äänellä varustettu digitaalinen kuulokoje, jonka tukkuhinta on vain 19,9- 29,9 dollaria jokaiselle yksikölle, mikä on paras vaihtoehto kaikille miehille ja naisille, aikuisille ja vanhuksille kohtuullisen kuulon heikkenemisen vuoksi.

Kuulokevahvistimen valmistajana ja kokeilijana toivomme, että palaat nauttimaan arjen ääniä. Kaikki tuotteemme myyvät ja toimittavat valmistajaltamme Kiinasta ilman minkäänlaista välittäjäkustannuksia, jotka auttavat ostajaa vähentämään paljon enemmän maksuja, jos ostaisit sen jälleenmyyjiltä. Toivomme, että sinulla on paras hankinta, koska meillä on parhaat hinta, joka on kohtuuhintainen vähemmän talousarvioon. Tämä digitaalinen kuulovahvistin G-16D on hyvin pieni, näkymätön, kosmeettinen, hieno ja pieni piilotettu korvakäytävällä.

Tämä kuulolaitteiden tuote G-16D soveltuu parhaiten lieviin tai kohtalaisiin tappioihin, ja tarjoamme 2 vuoden takuun, jos se ei toimi.

Yksikkömme on suunniteltu parantamaan ympäristöä ääniä kuulostamaan linnuista uudelleen tai kuuntelemaan keskusteluja ravintoloissa, auttamaan sinua palauttamaan laadukas elämä, parantamalla mielentilaa ja luomalla paremmat suhteet perheeseen ja ystäviin.


Lisätietoja digitaalisesta kuulokojeesta G-16D:

G-16D HA.jpg

HUOMAUTUS: Laite on rakennettu käsin suuntautuvaksi ja se sopii molempiin korviin oikealle ja vasemmalle, joten voit ostaa minkä tahansa G-16D: n joko korvaan.

Hot Tags: beltone digitaalinen kuulokoje, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen
Tutkimus

You Might Also Like