Korva ääni vahvistin Advanced Digital Sound kuulolaite ITE ladattava Mini korva kuulolaite säädettävä ääni

Tuotetiedot

Korva ääni vahvistin kehittynyt digitaalinen ääni kuulolaite ITE ladattava Mini vuonna korva kuulolaite säädettävä ääni, joka toimi 40-50 tuntia kestävä.

 

MOdel nro: G-18

Uusi tyyppi USB ladattava ITE kuulolaite

+ Ainutlaatuinen korva ITE muotoilu

+Huippu OSPL 90 (dB SPL): 120 dB

+Taajuus alueen: 450 Hz - 4000Hz

+ Säädettävä äänenvoimakkuus

+ Virta päälle/pois Switcher

+ Paketti sisältää: Käyttöohje, korvatulppa, USB-virtalähde, Kaapeli- ja maksu seistä

 

Digital Kuulolaitteet, analoginen, korvan kuulo vahvistin, ITE, CTC malleista, ladattava kuulolaite

 

 

AdvancedDdigitaalinen liitäntäÄäniVahvistin kuulolaite laite

Käyttösäännöt:

Maksuehdot: Paypal, Western Union, MoneyGram, T/T saatavilla

Toimitusaika: 2-5 päivää

Toimitus tapa: DHL/FedEx/TNT/UPS, tai ilmateitse Sea kuljettamalla

Takuu: 1 vuotta ja käyttöikä ilmainen palvelu

Ota yhteys online: Whatsapp 0086 185 65 775544

Sähköposti: info@byvisiontech.com

Web-sivusto:www.byvisiontech.comjawww.adsoundtech.com


Kehittynyt digitaalinen vahvistin kuulolaite äänilaite

Vuodesta 2008 lähtien BYVision tiede Technology Ltd ylimääräinen tuotteen laadun ja vahva R&D kyky on tullut ammattimainen valmistaja ja toimittaja terveydenhuollon laite, kuulolaite, vahvistin, BTE-kuulokojeiden, ladattava kuulolaite , näkymätön, kuulo, tukea, digitaalinen kuulolaite, ITE Kuulolaitteet, CIC Kuulolaitteet, pocket kuulolaite ja Mini Kuulolaitteet, doppler sikiön potilaan turvaporttikytkin, pulssioksimetri, sormenpää pulse oximeter, Adsound, digitaalinen BTE kuulolaite, ITC kuulolaite valmistajat ja toimittajat, sijaitsevat Shenzhen, Kiina ”Itä Silicon Valley”, 2,0 miljoonaa dollaria ensimmäinen rekisteröity capital.welcome tukku edullinen Kuulemismenettelystä aids, digitaalinen kuulolaite BTE Aids, ladattava kuulolaite, mini kuulolaite meiltä adsound.

Kuulolaitteet varten/kohtalaisilla kuulon heikkenemistä

Lievä kuulonalenema ja korkea koettu haitat ovat usein hyviä ehdokkaita kuulolaitteita. Kuulolaitteen technology on edennyt pitkälle ja nykypäivän laitteet ovat virtaviivainen, tyylikäs ja muokattavissa aste kuulonalenema. Kuulolaitteet on olemassa joka elämäntapamme ja talousarvion.

On hyvä uutinen kuulolaitteiden käyttäjille, joilla on lievä kuulo. Ensinnäkin sinulla on enemmän valintoja kuulolaite tyyppejä ja tyylejä saatavilla verrattuna joku jonka kuulon heikkeneminen on edennyt pisteeseen, että vakavia syvällisiin. Voit ehkä käyttää pienempiä Kuulolaitteet liian. Koska sinun Kuulolaitteet ei tarvitse laittaa ulos niin paljon ääntä, ne vaativat harvemmin akku muutokset verrattuna joku tarvitsee tehokkaampia laitteita.

Ohjeita

Vaikka et ole valmis kuulolaitteita, on tärkeää seurata etenemistä/kohtalaisilla kuulonalenema. Hanki perusaikataulun testin kuuleminen terveydenhuollon ammatillinen, oppia kuulolaite toimittaja, kuten brändi Adsound, suuri-korvat Kiinassa, se on tuotteita, kuten sound vahvistin ja Kuulolaitteet tyypit BTE kuulolaite (takana korvan), ITE kuulolaite (in--ear), digital kuulo, ladattava kuulolaite, näkymätön kuulolaitteiden, mikro mini Kuulolaitteet, CIC tilassa ja enemmän.

Hot Tags: korva äänenvahvistinyhdistelmät kehittynyt digitaalinen ääni kuulolaite ite ladattava mini korva kuulolaite säädettävä ääni, valmistajat, toimittajat, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like