Uusi näkymätön Cic-kuulolaite kirjoittanut Earsmate 2020

Tuotetiedot

Korvatoveri 2020 näkymätön cic-kuulolaite

Jos haluat kuulla paremmin, mutta et ole varma, että olet valmis kuulolaitteeseen, on aika kokeilla Earsmate-kuulolaitteita. Earsmate kuulolaite on edullinen uudenlainen kuulolaite, joka on niin pieni, että se sopii näkyvästi kuulokanavaasi, jossa kukaan ei näe sitä. Se on mukava, edullinen ja suunniteltu toimimaan hyvin lievässä tai kohtalaisessa kuulonmenetyksessä.

Ominaisuudet:

-2/4/8/16-kanavainen WDRC-digitaalinen käsittely

-16 taajuuskaistaa

- Sopii 40%: n kuulovammaan

-Ääni säädettävissä ja muisti, jos virta katkaistaan

-Summan hallinta sormella

-Täysin näkymätön suunnittelu-apu

- # A10 Akku ja tyhjä

CIC Hearing aid Earsmate


Sinulla voi olla vaikeuksia kuulla, mitä ihmiset sanovat, tai alat kaipata kuullessasi kuuluvia ääniä, mutta et ole varma, että sinulla on varaa kuulolaitteeseen tai jos olet jopa valmis käyttämään sitä. Varsinkin sellainen, jonka ihmiset voivat nähdä. Se tekee sinut valmiiksi Earsmate cic-kuulolaitteeseen NYT !!

Uusi EARSMATE CIC mahtuu tiukasti korvakäytävään, joten kukaan muu kuin tiedät sen olevan siellä. Se on edullinen, mukava, irrotettava ja valmis käytettäväksi yhdessä vierailussa. Mikä vielä parempaa, sen pieni koko ja korvakäytävän sijoittelu hyödyntävät korvan luonnollista akustiikkaa äänenlaadun tuottamiseksi, joka sinun täytyy kuulla uskoaksesi.

CIC in ear 110

Earsmate Cic -kuulolaitetuotteet on suunniteltu henkilöille, joilla on lievä tai kohtalainen kuulovamma. Kuulokoetta tai reseptiä ei tarvita Earsmate-kuulolaitteiden hankkimiseksi, koska niitä ei ole suunniteltu vaikeaan / syvään heikkenemiseen. Kirjaudu vain verkkosivustolle www.earsmate.com tai soita suoraan Earsmatelle ostaaksesi haluamasi kuulolaitteen. Voit myös kokeilla Earsmatea henkilökohtaisesti tehtaalla, joka on saatavana Kiinassa.

Tämän uuden CIC-kuulolaitemallin lisäksi Earsmate myy Bluetooth-kuulokojelaitetta, Ric-kuulolaitetta ja ladattavia kuulolaitelaitteita.

Hot Tags: Kiina uusi, näkymätön cic-kuulolaite, jonka korvamatto 2020, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta,
Tutkimus

You Might Also Like