Uusi RIC-kuulolaite

Tuotetiedot

Earsmate Uusi RIC-kuulolaite on keskitaajuinen vastaanotin-kanavainen huomaamaton ladattava kuulolaite

G-28 C sopii ihmisille, joilla on lievä tai keskivaikea kuulon heikkeneminen, G-28 C on luotettava, pro grammainen vastaanotin-kanavainen digitaalinen kuulovahvistin, joka on korkealaatuinen ladattava litiumparisto. Se on hienovarainen, mukava käyttää ja parantaa kuuntelukokemustasi, jotta voit elää elämääsi täydellisesti.


Miksi kannattaa harkita G-28 C ladattavaa RIC-kuulolaitetta BTE?

Tämä korvakuulokkeen takana oleva kuulolaite kuuluu keskitason. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän kuuloapua ja teknologiaa, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Tarkkuudella ja yksinkertaisuudella rakennettu on helppo käyttää yhdellä kosketuspainikkeella äänenvoimakkuuden lisäämiseksi tai vähentämiseksi, tilan vaihtaminen, virtakytkin ja edullinen ostaa. Earsmate G-28C: n uusi RIC-kuulolaite on myös ohjelmoitavissa, mikä tarkoittaa, että voimme säätää asetuksia vastaamaan kuulosi tarpeita. Jos haluat, että laite on henkilökohtainen kuulokojeeni parantamiseksi, lähetä sähköpostia tai pyydä meitä online-tilassa milloin tahansa ja tarjoamme sinulle 100% tyytyväisyyspalvelun.

Avainominaisuudet

-Pienikokoinen kuulolaite (RIC BTE -apu)

-Suurin sopiva lieviin tai kohtalaisiin kuulonmenetyksiin

-Suuntaiset mikrofonit auttavat sinua erottamaan puheen taustakohinasta

-2-kanavainen taajuustila

-Manual äänenvoimakkuuden säätö, yksi painike ääni alas, toinen painike kuuluu

- Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku, 40 tuntia jatkuvasti toimimalla täydellä latauksella

-USA alkuperäinen Move-iron-kaiutin tarjoaa selkeän ja luonnollisen äänen

- Selkeä selkänoja ja kevyt paino vain 3,6 g

-12 kuukauden tehtaan takuu

- Ilmainen korjaus takuupalvelun jälkeisillä osilla


Tekninen parametri

image


Käsikäyttö, vain sormenohjaus:

kuva


Miksi ostaa kuulokojeesi laitteita Earsmate Kiinasta?

1.Save rahaa ja hyötyä kilpailukykyisestä hinnoittelustamme. Kuulolaitteiden tehtaalla meillä on vähemmän yleiskustannuksia kuin keskisuurten yritysten tai vähittäiskauppiaiden. Siksi voimme varata nämä säästöt sinulle.

2.Vapaa neuvonta - on saatavana jollakin pätevästä kuulolaitteiden myyntiinsinööristä, jotka voivat auttaa sinua ostoksessasi ja varmista, että kuulosi tarpeet täyttyvät.

3.Pro-ohjelmoidut kuulokojeet on yleensä suunniteltu vastaamaan suurta taajuutta kuulevaa kuulon heikkenemistä, joka yleensä johtuu iästä. Ei tarvitse mennä sairaalaan, ja kuulolaite on Out-the-counter OTC -tuotteet

4.Nopea ja luotettava toimituspalvelu tarkoittaa sitä, että jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Singaporessa, Japanissa, Koreassa jne. Ja teet online- tai sähköpostitilauksen, saat ostoksesi jo vuonna 2 -4 päivää.

5.Kaikki tuotteet ovat CE-, FDA-sertifikaattien ja 12 kuukauden takuun, 24 tunnin palvelun, hyväksymiä.

 

Mitä G-28 C: n uusi RIC-kuulolaite sisältää?

Se on pakattu DC5V 1000mA: n virtalaturisovittimella, 60cm - 80 cm: n USB-virtakaapelilla (tämä USB-virtalaturi on sama kuin Andriod-matkapuhelimen laturi), saat erittäin mukavan ja pienikokoisen kannettavan muovilaatikon tuotteen kuljettamiseen, kun olet ovat matkalla nähtävyyksien katseluun tai jos haluat saada korvan ja laittaa laitteen ruutuun suojaamiseksi.

Jotta se vastaisi useimpien ihmisten korvan kokoa, se on pakattu 3 eri kokoluokkaan, joissa on 1 pieni, 1 keskikokoinen, 1 iso

Samalla käyttäjän opas ja puhdistusharjan työkalu on koottu ruutuun.

Earsmate RIC Hearing aid packing

Miksi EarsMate ?

Ennen kuin otat yhteyttä EarsMateen, on 11 pistettä:

1. ( Alkuperäinen ) Tuotekotelon alkuperäinen moduulisuunnittelu; Tehdas itse tutkii ja kehittää ratkaisua ja päätaulua.

2. ( Innovation ) Innovoi säännöllinen kuulolaite uuden bluetooth-tekniikan avulla kohtuulliseen hintaan.

3. ( Compliance ) Tehtaamme on ohjannut Kiinan FDA: n hallituksen vuonna 2018 tekemän tarkastuksen, jolla hyväksyttiin kuulolaitteiden lääkinnällisten laitteiden rekisteröintilisenssi. Kaikki kuulolaitteet ja kuulovahvistimet ovat Yhdysvaltain FDA: n, CE: n, ROHS: n hyväksymiä.

4. ( OEM ) Kuulolaitteiden valmistajana olemme valmiita tarjoamaan OEM-palvelua kaikille asiakkaille, voimme muokata pakettia, käyttöohjetta asiakkaille ja tulostaa asiakkaan LOGO-tilauksen irtotavarana tilauksesta.

Hot Tags: uusi ric-kuulolaite, valmistajat, toimittajat, tukku-, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like