GNHearingAID

Lisätietoja GNHearingAid China -yhtiön Earsmate-kuulokojeista on verkkosivustolla osoitteessawww.EarsMate.comoppia jokaisesta mallista ja tehdä valinta. Voit myös napsauttaa Ota yhteyttä nyt -painiketta ja lähettää meille sähköpostia saadaksesi lisätietoja haluamastasi mallista. Jos tarvitset edelleen apua, asiakaspalvelu on puhelinsoiton päässä tai voit käyttää ponnahdusikkunaa Wechatissa: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Earsmate GNHearingAid Myydyimmät tuotteet

Earsmatella on neljä myydyintä kuulolaitemallia, jotka sopivat lievään tai kohtalaisen vaikeaan kuulovammaan Internetissäwww.gnhearingaid.com. Jos tarvitset korvakuulokojeita, joissa on edistyneempi tuki, harkitse yhtä parhaista myyjistämme kuulokojeista. Niiden, jotka haluavat Earsmate Kiinassa valmistettuja tuotteita ja jotka eivät ole kiinnostuneita mukautetusta istuvuudesta, kannattaa tarkistaa GNHearingAid. Yhtiö tarjoaa FDA: n rekisteröimiä laitteita huomattavilla kustannussäästöillä.
Korvakoru G17on perusladattava Cic-kuulokoje, joka auttaa yleisen kuulonaleneman hoidossa. G17 GNHearingaid on edullisin vaihtoehto, ja se sopii erinomaisesti hiljaisempiin asetuksiin, käyttöön talon ympäri tai hienovaraisiin kuulovammoihin.
Earsmate G11on lähes näkymätön korvakäytävässä kehittyneellä digitaalitekniikalla. G11 Cic -kuulokojeissa on kohinanvaimennus ja konfiguraatioiden 8-kanavainen signaalinkäsittely selkeän äänen tuottamiseksi. Voit kuulla, oletko joukossa vai kotona katsomassa televisiota.
Earsmate G25siinä on ladattava litiumioniakku ja älykkäät suuntamikrofonit tarkennettuun kuuloon. G25 myös poistaa taustamelun ja sillä on 4-kanavainen kuuntelutila eri taajuusympäristöä varten.