Ladattavat kuulolaitteet televisiosta nähtynä

Tuotetiedot

Ladattavat kuulolaitteet televisiosta nähtynä Earsmate- litium-ioni-käyttöisellä ladattavalla BTE : llä

DHA G26 RL Earsmate B1

Ladattava G26RL-kuulolaite on edullisin ladattava kuulolaite televisiosta nähtynä. G26RL Digital BTE Aid säästää yli 35 tuntia akun käyttöikää latausten välillä satojen, ellei tuhansien dollarien kuluessa akun vaihtamisesta.

Ominaisuudet:
- Älä koskaan osta paristoja uudelleen - Li-Ion -akku sisällä
- Kohtalainen tai vaikea kuulovamma
- 4/16-kanavainen WDRC-monimuisti digitaalinen kuulolaite
(Kova ja hiljainen, sisä- ja ulkotilat)
- Taustamelun vähentäminen - erittäin tärkeä
- Rockerin äänenvoimakkuuden säätö - äänenvoimakkuus kasvaa rokkarin kanssa,
- Äänenvoimakkuuden ja tilan muistin jatkamisominaisuus
- Erittäin pitkä 40 tunnin käyttö yhdellä latauksella

- Latausaika, noin 4 tuntia

DHA G26 RL Earsmate

G26RL DHA sisältää edistyksellistä tekniikkaa ja erinomaista suorituskykyä, johon asiakkaamme ovat tottuneet Earsmatestä, joka on uusi kuulolaitteiden valmistaja kuulokojeteollisuudessa Kiinasta.

Lisäksi joihinkin ominaisuuksiin kuuluu "Virta päälle - Viive" kuulon suojelemiseksi, Rocker-tyyppinen äänenvoimakkuuden säädin niille, joilla on kätevyysongelmia, pidempi ladattavan litium-ioni-akun käyttöaika, varoitus alhaisesta akusta, kannettava USB-lataussovitin, taustakohinan vähentäminen, ja voimakas voitto 65 dB niille, joilla on kohtalainen tai vaikea kuulovaje.

Lisätietoja tuotteesta:

G26 RL DHA SP BTE AID SPECs

EarsMate Mini -ladattavaa digitaalista kuulolaitetta suositellaan kaikille, jotka haluavat äänen lisätehostuksen kuulovaurio-ongelman parantamiseksi. Sen erityinen digitaalinen melunvaimennusominaisuus mukautuu automaattisesti sisä- / ulkotiloihin, meluun / hiljaiseen paikkaan, joten G26RL on täydellinen apu MITÄÄN tahansa paikkaan.

Voit vastaanottaa kaikki asiat pakkauksesta ostaessasi:

DHA G26 RL Earsmate 3

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

KYSYMYS # 1 - Hyväksytkö vakuutuksen?

VASTAUS: Ei. Useimmat vakuutusyhtiöt eivät kata kuulolaitteita. Tämä on tarkka syy, jonka Earsmate perustettiin - tarjotakseen ahkeralle henkilölle edullisia kuulolaitteita, jotka ansaitsevat paremman hinnoittelun. Onneksi Earsmate-hinnat ovat niin edullisia, että jokaisella on varaa ostaa.

KYSYMYS # 2 - Mikä on maksutapasi?

VASTAUS: Voit suorittaa maksun WU: lla, Paypalilla, MoneyGramilla tai T / T-pankilla.

KYSYMYS # 3 - Toimivatko Earsmate-ladattavat kuulolaitteet minulle, ilman että minua testataan?

VASTAUS: Earsmate-tekniikan avulla voit valita erilaisia ​​tila- ja äänenvoimakkuusasetuksia, jotta löydät parhaimman äänikombinaation korvillesi. G26RL: n ostamiseen ei tarvita ääniohjelmaa (kuulotesti).

KYSYMYS # 4 - Mikä on takuusi ja takuusi ?

VASTAUS: Kaikilla Earsmate-kuulolaitteilla on yhden vuoden takuu ja koko elinkaari huollon jälkeen. Tämä antaa sinulle täydellisen mielenrauhan!
Hot Tags: Kiinassa ladattavat kuulolaitteet televisiosta nähtynä, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like