Over-the-Counter Kuulokevahvistin

Tuotetiedot

Over-the-Counter kuulovahvistin

OTC kuulemistuki G-10-B on Amazonin USA: n kuuma myynti verkossa. Paras edistyksellinen digitaalinen äänenvahvistin mini kuulokoje ITE Säädettävä sävy ja koko 13A sinkki Air -akku lievästä kohtalaiseen kuulemiseen Kuulonsuojaus.


Amazon Kuulovahvistin Ominaisuudet:

● Sininen / beigenvärinen tyyli

   Peak OSPL 90 (dB SPL): 125 dB

   Taajuusalue: 300 Hz-4000 Hz

● Ainutlaatuinen korvan muotoilu

● Säädettävä äänenvoimakkuuspainike

● Virta päälle / pois päältä


未 标题 -1B.jpg

Mainosten vinkit:

Kuinka kuulet?

Kuulovaikutus alkaa, kun ääniaallot tulevat ulompiin korviin (korvan näkyvä osa pään ulkoreunasta) ja kanavoidaan alas kuulokoean, putkimaiseen kanavaan, jossa on pieniä karvoja ja pieniä rauhasia, jotka tuottavat korvan vahaa.

Äänen kanavan päähän on keskiakko, joka koostuu tärykalvoista ja kolmesta pienestä luusta, jotka maagisti tunnetaan vasarana, alasimena ja kiinnittimessä. Kun ääniaallot osuvat tärykalvoon, se värisee ja vuorotellen siirtää vasaraa. Vasara liikuttaa alasimen, joka liikuttaa jalkaa ja lähettää tärinät sisäkorvaan. Keskikorva toimii äänen vahvistamiseksi, minkä vuoksi merkittävät kuulon menetykset voivat johtua mistä tahansa sen osista aiheutuvista häiriöistä.

Sisäkorva koostuu sorkkusta ja kuulon hermosta. Se muuntaa ääniaaltoja hermopulsseiksi, jotka kulkevat aivoihin pienien hiusosien liikkuessa. Se on aivo, jonka avulla voit kuulla ... niin kauan kuin viesti, jota se vastaanottaa, ei vääristy johtuen juuri kuvatuista ongelmista.


Miksi kuulet whistle-äänen, kun käytät kuulokojeita?

Korvatulpat ja korvakosketusalue ovat tiukasti suljettuja, vahvistettu ääni vuotaa halkeilusta ja palaa mikrofoniin laajentamaan tuottamaan pilliin. Tämä ilmiö on samanlainen kuin yhteinen huudamme, että mikrofoni on lähellä kaiutinta.

(1) Käsin tai kohteeseen, joka on lähellä kuulokojea, johtuen osasta kaihtimen tai kohteen esineestä ja palaa mikrofoniin vahvistuksen lisäämiseksi.

(2) Kuulokoje ei ole täysin asetettu korvakäytävään tai ei tiivistetty korvakäytävällä, vahvistettu ääni vuotaa ja palauttaa mikrofonin.

(3) Korvan korvakuulan korvanvahvuuden, vahvistetun äänen heijastuminen korvatyynyyn ja mikrofoniin voi myös tuottaa palautetta.

 

Kuinka välttää pilliin?

(1) Säädä kuulokojeen äänenvoimakkuuden säätönuppi asentoon "1" ja aseta sen jälkeen korvalle niin pitkälle kuin mahdollista, säädä äänenvoimakkuus mahdollisimman selkeään asentoon.

(2) Jos korvatulppa ei pääse liikkumaan kunnolla, vaihda muuhun sopivaan korvatulppaan kiinnitetyllä korvalla, älä anna vuotaa ilmaa.


D enced D igital Äänenvahvistimen kuulemistila

1.Seuraavat ehdot:

Maksuehdot: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T käytettävissä

Toimitusaika: 2-5 päivää

Lähetystapa: DHL / FedEx / TNT / UPS tai Ilma, merikuljetukset

Takuu: 1 vuosi ja elinikäinen ilmainen palvelu

Skype: roger.cctv

Sähköposti: info @ byvisiontech.com, info @ great-ears.com

Verkkosivusto: www.byvisiontech.com

Hot Tags: over-the-counter kuulovahvistin, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen
Tutkimus

You Might Also Like