Oxsound Digitaalinen kuulemisvahvistin

Tuotetiedot

Oxsound Digitaalinen kuulemisvahvistin

Great-Ears kaksi kanavaa Digital oxsound [Super Powerful] kosteutta todistava kuulokoje BTE valmis käytettäväksi

 

Nopea, yksinkertainen ja kätevä, oxsound-kuulolaite on täynnä kehittyneitä ominaisuuksia. Osta se ja vapauta itsesi lievästä, keskivaikeasta tai vaikeaan kuulon heikkenemiseen. Se on yhdistelmä trimmeritekniikasta, jossa on digitaaliset kuulemisominaisuudet. Tässä digitaalisessa kuulokojeessa on takaisinkytkennän eliminointijärjestelmä häiriöiden ja keinukytkimen säätämiseksi äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Tämä pieni langaton BTE-kuulokoje sopii mukavasti korvan taakse ja korvakeputki pitää korvan tukevasti. Tämä kestävä ja luotettava laite myös kestää hikeä ja kosteutta, mikä lisää sen käytettävyyttä.

 

Pakatut sisällöt (kaikki, mitä tarvitset pääset alkuun) :

Yksi kuulolaite

Kolme kokoa vinkkejä

Yksi ääniputki ja liittimet

Koko A13 / AG5 akku

Sivusivut

Työkalu

tapaus

Ohjekirja

 

Nopea katsaus

 • Kaksikanavainen kuulokoje

 • 100% digitaalinen signaalinkäsittelysiru

 • Alhainen vääristymä ja taustakohina

 • Digitaalinen äänenvoimakkuus

 • Mikrofonien kohinanvaimennus

 • Erinomainen palautteen eliminointijärjestelmä

 • Uusi vankka muotoilu vahvikkeella

 • Kosteudenkestävä ulkonäkö

 • Äänenvoimakkuuden säätö

 • Sopii lievään tai vaikeaan kuulon heikkenemiseen

 • Tehokas ja tavallinen A13 (AG5) -akku

 

Tuotetiedot auttavat sinua ostamaan paremmin!

 

Keskeytymätön äänentoisto: Oxsound Super Power -digitaalinen kuulokoje on suunniteltu täydentämään ääntä ja auttamaan sinua virtaavissa keskusteluissa. Kallistuvan äänenvoimakkuuden säätöpainikkeen avulla käyttäjät voivat lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta vain sormella

 

Koe parasta äänen selkeyttä: Korvan laitteen takana on 2-kanava digitaalinen järjestelmä, joka tarjoaa mahdollisimman vähäiset vääristymät erinomaisella akustisella teholla.

 

Korvan taakse: Tämä kuulokkeen yksinkertainen ja kevyt muotoilu tuntuu mukavalta ja pehmeältä käytettäväksi pidempään. Se istuu korvan takana huomaamattomasti ja kestää kosteuden, pölyn, lian ja hikeen vaikutukset ilman keskeytyksiä.

 

Optimaalinen käyttäjän vapautta varten: Tyyliset ergonomiset kuulokojeet ovat helposti hallittavissa ja sopivat suoraan korvan yli. Sinkki-ilma-akut ovat yleisesti saatavilla ja ne ovat helposti vaihdettavissa muutamassa minuutissa. Super teho oxsound kuulolaitteet sopivat ihmisille, joilla on eri kuulovamma

 

Huomaa:

Great-Ears oxsound G-26 on kehitetty auttamaan ihmisiä kilpailemaan niiden lievien tai vaikeiden kuulovammaisten kanssa. Tätä laitetta ei voida käyttää täydentävästi minkä tahansa hoidon aikana. On suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin ennen tämän tuotteen ostamista!

 

MIKSI OXSOUND?

OXSOUND Kuulolaitteet Great-Ears [ Zhongshan Great-Ears Electronic Technology Co, Ltd ]

OXSound on korkeiden korvien toimisto Kiinan johtavien teknisesti kehittyneiden kuulolaitteiden valmistajien keskuudessa. oxsound on tuonut uusia standardeja nykyaikaisiin kuulolaitteisiin, tuottaa tuotteita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja edullisempia. Luota näihin erittäin automatisoituihin kuulolaitteisiin tuottamaan luonnollista äänenlaatua kovimmissa ympäristöissä


Tämä viimeisin suunniteltu oxsound-malli on valmis käytettäväksi, 100% puhdas digitaalinen, kaksikanavainen, erittäin korkea teho, takana kuulon kuulokoje. Se soveltuu lievästä vakavaan kuulon heikkenemiseen. G-26-perheessä yhdistyvät uusin trimmiteknologia uusimpien digitaalisten kuulokohtien kanssa. G-26 kuulokojeiden käyttäjälle se merkitsee erinomaista äänenlaatua kilpailukykyisellä hinnalla.


Hot Tags: oxsound digitaalinen kuulovahvistin, valmistajat, toimittajat, tukku, edullinen,
Tutkimus

You Might Also Like